Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo se bo pokazal kot najbolj zloben lik serije Najini mostovi?

4. 6. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
najini-mostovi

Najini mostovi negativni liki foto: POP TV

Razplet serije bo razkril, kateremu izmed negativnih likov najbolj ustreza opis psihopatske osebnostne motnje. Koga pa bi vi označili za največjega zlobneža?

Negativni liki iz serije Najini mostovi so skozi zgodbo dramatično stopnjevali napetost in poskrbeli, da so gledalci vedno znova osupli nad razsežnostjo njihovih podlih dejanj. Med osrednje negativce sodi četverica ambicioznih likov, ki za doseganje lastnih ciljev ne izbirajo sredstev. Ivan, Karmen, Robert in Suzana so namreč s podlimi in strateško načrtovanimi igrami krojili usodo ljudem, ki so se ujeli v njihove mreže, hkrati pa brez vesti in obžalovanja škodili tudi drug drugemu.

Karmen in Ivan foto: POP TV

S sledovi empatije je večkrat presenetila le Suzana, ki je skozi zgodbo pokazala tudi svojo mehkejšo plat, a žarke svetlobe tudi hitro pogasila z novim podlim dejanjem. Se bo tudi sama zapletla v kriminalna dejanja ali bo njena ljubezen do Roberta dovolj velika, da bo navkljub zapletom vztrajala pri skupnem življenju daleč proč od razvpitega Barona?

Suzana in Robert foto: POP TV

Slednje bo jasno tekom dramatičnega razpleta, ki bo povsem razgalil negativne like in jih gledalcem pokazal brez mask in okraskov. Kakšna je četverica, ko jim pod nogami gori voda? Kdo izmed njih je največji manipulator, prevarant, lažnivec, izkoriščevalec in goljuf? Kdo ne premore empatije, sramu in vesti?

Ostanite z nami, saj veste, od ponedeljka do petka ob 20. uri na POP TV. Napeto bo!

prejšnji članek
Razgaljena Hana dviguje temperature
Svet slavnih
Razgaljena Hana dviguje temperature
naslednji članek
Evforija na vrhuncu: Kimi v solzah, Žiga bi bruhal
Resničnostni šovi
Evforija na vrhuncu: Kimi v solzah, Žiga bi bruhal
#nasazenazenska
nasazenazenska