Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Evforija na vrhuncu: Kimi v solzah, Žiga bi bruhal

4. 6. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
masterchef

Veselje ob razglasitvi. foto: POP TV

Huh, pa se približujemo jagodnemu izboru najboljših kuharjev letošnje sezone MasterChef! Prvi se je na balkon povzpel Bruno, po sinočnji bitki pa sta se mu pridružila še kreativna Kimi in Žiga, ki je kuharsko kolegico od veselja dvignil v naročje in stekel po stopnicah.

»Kdor bo danes stal za najboljšim krožnikom, se bo pridružil Brunu in šel med najboljših pet,« je na začetku kuharske bitke napovedal Karim Merdjadi, Bine Volčič pa je najpogumnejšega med njimi povabil, naj stopi po oranžni predpasnik. Tveganje je sprejel Adam, kar je pomenilo, da mora določiti dva para, medtem ko je njega čakalo samostojno kuhanje. Oranžni predpasnik mu je hkrati namenil nalogo, da med tekmovalce razdeli košarice s sestavinami.

Žiga in Kimi med kuhanjem. foto: POP TV

Kuharsko druščino sta čakala dva izziva, po prvem je sledila menjava parov in izbor drugih sestavin. Je Adamu moč pri odločanju prinesla srečo? Žal so bili tokrat pritiski preveliki, da bi lahko kuhal sproščeno in s srcem.

In kdo je v kuharskem boju najbolj navdušil? Kdo je pred sodnike postavil najboljši krožnik? Pod čudovitimi komentarji sta se topila Kimi in Žiga, ki sta po mnenju ocenjevalcev pripravila vrhunsko jed. »Ta krožnik ima vse tisto, kar mi na tej stopnji pričakujemo,« je bil jasen Bine, Luka pa je kasneje ob podelitvi svečano napovedal, da sta prav onadva tista, ki sta pripravila zmagovalno jed.

Žiga je Kimi odnesel na balkon. foto: POP TV

Žiga se je tako razveselil mesta med peterico najboljših kuharjev te sezone, da je Kimi veselo dvignil in z njo v naročju stekel na balkon. »Ne vem, ali me zebe, ali mi je vroče, ali bom bruhal,« je svoje občutke komentiral Žiga, Maša pa je priznala, da ji je šlo ob vseh posladkanih komentarjih na jok.

prejšnji članek
Kdo se bo pokazal kot najbolj zloben lik serije Najini mostovi?
Svet slavnih
Kdo se bo pokazal kot najbolj zloben lik serije Najini mostovi?
naslednji članek
Sanjski moški: V življenje mamice Elene posijalo sonce
Resničnostni šovi
Sanjski moški: V življenje mamice Elene posijalo sonce