Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Natalija Bratkovič Odkrito.si

Natalija Bratkovič priznava: Ni enostavno stati v...

cepivo profi Ekipa24.si

Panika v Angliji, številke so ZASKRBLJUJOČE! ...

Evforija na vrhuncu: Kimi v solzah, Žiga bi bruhal
| J.K.

Evforija na vrhuncu: Kimi v solzah, Žiga bi bruhal

Veselje ob razglasitvi., POP TV

Huh, pa se približujemo jagodnemu izboru najboljših kuharjev letošnje sezone MasterChef! Prvi se je na balkon povzpel Bruno, po sinočnji bitki pa sta se mu pridružila še kreativna Kimi in Žiga, ki je kuharsko kolegico od veselja dvignil v naročje in stekel po stopnicah.

»Kdor bo danes stal za najboljšim krožnikom, se bo pridružil Brunu in šel med najboljših pet,« je na začetku kuharske bitke napovedal Karim Merdjadi, Bine Volčič pa je najpogumnejšega med njimi povabil, naj stopi po oranžni predpasnik. Tveganje je sprejel Adam, kar je pomenilo, da mora določiti dva para, medtem ko je njega čakalo samostojno kuhanje. Oranžni predpasnik mu je hkrati namenil nalogo, da med tekmovalce razdeli košarice s sestavinami.

Foto: POP TV - Žiga in Kimi med kuhanjem.

Kuharsko druščino sta čakala dva izziva, po prvem je sledila menjava parov in izbor drugih sestavin. Je Adamu moč pri odločanju prinesla srečo? Žal so bili tokrat pritiski preveliki, da bi lahko kuhal sproščeno in s srcem.

In kdo je v kuharskem boju najbolj navdušil? Kdo je pred sodnike postavil najboljši krožnik? Pod čudovitimi komentarji sta se topila Kimi in Žiga, ki sta po mnenju ocenjevalcev pripravila vrhunsko jed. »Ta krožnik ima vse tisto, kar mi na tej stopnji pričakujemo,« je bil jasen Bine, Luka pa je kasneje ob podelitvi svečano napovedal, da sta prav onadva tista, ki sta pripravila zmagovalno jed.

Foto: POP TV - Žiga je Kimi odnesel na balkon.

Žiga se je tako razveselil mesta med peterico najboljših kuharjev te sezone, da je Kimi veselo dvignil in z njo v naročju stekel na balkon. »Ne vem, ali me zebe, ali mi je vroče, ali bom bruhal,« je svoje občutke komentiral Žiga, Maša pa je priznala, da ji je šlo ob vseh posladkanih komentarjih na jok.