Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Ana brez dlake na jeziku o veri in družini

10. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
1_ana pusovnik

ana pusovnik foto: Osebni arhiv

Gledalce zanima, katera vera dopušča prodajo erotičnih fotografij in kaj na njeno službo manekenke porečejo verni starši.

Ko je bila Ana Pusovnik povsem neznan obraz, tema o prodaji erotičnih fotografij ni preveč vplivala na njeno življenje. Odkar jo gledalci programa POP TV poznajo kot eno izmed deklet resničnostnega šova Sanjski moški, pa je seveda vse skupaj postalo nekoliko bolj zanimivo. V radovednejših gledalcih je namreč njen stil življenja vzbudil zanimanje zlasti zaradi vere, ki jo je omenila v zadnji oddaji.

Ana Pusovnik foto: POP TV, osebni arhiv

Ana je v teh dneh prejela veliko sporočil podpore in vprašanj, katerih odgovore je sklenila objaviti na družbenem omrežju in tako pojasniti svoj vidik:

»Zdaj pa beseda na vero za ljudi, ki niso poslušali. Odraščala sem v verni družini. Trenutno in že vsaj dve leti nisem nobene vere. Nisem del nobene verske skupnosti,« je razložila gledalcu, ki ga je zanimalo, katera vera odobrava objavo in prodajo erotičnih fotografij na portalu Only Fans.

»Jst ne razumem točno a v Sloveniji vsi živite pri starših celo življenje in se z njimi prigovarjate? Ne razumem …. Stara sem 23 let, živim na svojem, plačujem svoje položnice in delam kar mi je volja … A smo v srednjem veku da bi mogla starše spraševat za žegn?« pa je odgovorila sledilcu, ki ga je zanimalo, kako so njeni domači sprejeli to, da je manekenka.

Ana Pusovnik foto: POP TV

prejšnji članek
Prvič v zgodovini: Naziv najbolj seksi ženske podelili temnopolti lepotici
Svet slavnih
Prvič v zgodovini: Naziv najbolj seksi ženske podelili temnopolti lepotici
naslednji članek
Horoskop: Ne trošite notranje moči za prepire
Horoskop
Horoskop: Ne trošite notranje moči za prepire