korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jupiter Dobra karma

Tedenski horoskop: za optimizem bo potrebno več ...

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Sanjski moški: Ana brez dlake na jeziku o veri in družini
| J.K.

Sanjski moški: Ana brez dlake na jeziku o veri in družini

ana pusovnik, Osebni arhiv

Gledalce zanima, katera vera dopušča prodajo erotičnih fotografij in kaj na njeno službo manekenke porečejo verni starši.

Ko je bila Ana Pusovnik povsem neznan obraz, tema o prodaji erotičnih fotografij ni preveč vplivala na njeno življenje. Odkar jo gledalci programa POP TV poznajo kot eno izmed deklet resničnostnega šova Sanjski moški, pa je seveda vse skupaj postalo nekoliko bolj zanimivo. V radovednejših gledalcih je namreč njen stil življenja vzbudil zanimanje zlasti zaradi vere, ki jo je omenila v zadnji oddaji.

Foto: POP TV, osebni arhiv - Ana Pusovnik

Ana je v teh dneh prejela veliko sporočil podpore in vprašanj, katerih odgovore je sklenila objaviti na družbenem omrežju in tako pojasniti svoj vidik:

»Zdaj pa beseda na vero za ljudi, ki niso poslušali. Odraščala sem v verni družini. Trenutno in že vsaj dve leti nisem nobene vere. Nisem del nobene verske skupnosti,« je razložila gledalcu, ki ga je zanimalo, katera vera odobrava objavo in prodajo erotičnih fotografij na portalu Only Fans.

»Jst ne razumem točno a v Sloveniji vsi živite pri starših celo življenje in se z njimi prigovarjate? Ne razumem …. Stara sem 23 let, živim na svojem, plačujem svoje položnice in delam kar mi je volja … A smo v srednjem veku da bi mogla starše spraševat za žegn?« pa je odgovorila sledilcu, ki ga je zanimalo, kako so njeni domači sprejeli to, da je manekenka.

Foto: POP TV - Ana Pusovnik