Screenshot_2021-08-05_16-37-38 Svet24.si

VIDEO: Podivjan bik na nelegalnem rodeu raztrgal ...

mojca-prelesnik Svet24.si

Cela Slovenija čaka NIJZ, oni pa noge namakajo v ...

Thessalonica Allen Svet24.si

Moža ubila in ga razkosala s sekiro

janez-janša, mauritius, božo-dimnik, andrej-marčič, katja-ujčič Reporter.si

Ljerka Bizilj: Zanimivi prijatelji Janeza Janše ...

Sibil Svilan Necenzurirano

Preživel je šest vlad, Janševa ga je odslovila

Nekoč so bili ljudje 7 Odkrito.si

Prvi slovenski film po pandemiji vzbudil nemalo ...

marko vozelj 1 Njena.si

Kakšno operacijo je imel Marko Vozelj?

Nekdanja televizijca drugič postala starša
| K.M.

Nekdanja televizijca drugič postala starša

Bojana Ksela Rose z možem Donaldom Rosejem, kreativnim direktorjem POP TV., Mediaspeed

Nekdanja Poptvjevka in spletna vplivnica Bojana Ksela Rose in njen mož Donald Rose sta se razveselila rojstva drugega otroka.

Bojana Ksela Rose je ob novici, da je drugič noseča, z javnostjo delila tudi informacijo, da sta imela s samo zanositvijo kar nekaj težav in da je celo mislila, da ne bo mogla več imeti otrok. 

"Pred letom dni sem se poslovila od misli, da bom še enkrat mama. Pomirjena in hvaležna, da imamo dva zdrava, bistra otroka.
Tanito, iz Donaldovega prvega partnerstva in Dana. Pa se je vseeno zgodilo. Spontano, takrat ko se je odločilo življenje. Tako kot pred šestimi leti, ko sem po težji ginekološki operaciji, izbrala vero namesto strahu in zavrnila umetno oploditev. Čeprav so mi zdravniki rekli, da je škoda zaradi endometrioze prevelika in otrok verjetno ne bom mogla spočeti, sem po dveh letih prvič zanosila," je na družbenem omrežju takrat zapisala Bojana. 

Danes je na družbenem omrežju potrdila, da sta se z možem že razveselila rojstva drugega otroka, ki se je rodil včeraj, ravno na 40. rojstni dan nekdanje televizijke. "Pa si tu, ljubezen ... Najlepše darilo, prispelo točno na moj 40. rojstni dan. Rojen konec pomladi, ko so trave visoke, a ne previsoke, da bi skrile rdeče črni cvet, ki se kliče Mak. To je ime, ki sva ti ga izbrala, ponosna do neba in nazaj, da si najin sin," je ob fotografiji Donalda in drugorojenca še zapisala.