Urban Purgar Svet24.si

Purgar zaradi nasilništva v zapor

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

Sonja Plešnar Odkrito.si

(Ljubezen po domače) - Sonja Plešnar: “Vem, da...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Damjan Murko prvič na poroko pripeljal družino
| J.K.

Damjan Murko prvič na poroko pripeljal družino

Damjan murko, Osebni arhiv

Damjan Murko se je poroke Saše in Miha Hercoga še posebej veselil, ker sta bila ob njem tudi njegova žena Maja in sin Tiar, ki ga običajno ne spremljata na nastopih ali pri organizacijah dogodkov.

Kot že veste, je odmevno poročno slavje zakoncev Hercog organiziral njun prijatelj Damjan Murko. »Če lahko zasebno in poslovno združimo v eno, smo vsi prepričani, da lahko nastane ena krasna celota, da si med seboj pomagamo in si stojimo ob strani, ne pa da si mečemo polena pod noge in gledamo en na drugega kot na konkurenco,« je njihov odnos razložil Murko, ki se poroke leta ni udeležil zgolj kot organizator, saj se mu je na slavju pridružila tudi soproga Maja in sin Tiar.

»Rad vidim, da sin odrašča v zavesti, kaj počne njegov oče, morda tudi zato nikoli ni bilo nobenih problemov s tem, da sem javna oseba. Ker smo vsi starši se tudi veliko pogovarjamo o vzgoji otrok, izmenjamo mnenja in se ob tem velikokrat strinjamo. Glede na to, da smo vsi starši pod drobnogledom javnosti, je naša dolžnost, da se z otroci veliko pogovarjamo tudi o tem,« je strnil misli Damjan.