kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Petra Kerčmar: Edini moški v mojem življenju je Aljaž
| Revija Zvezde Lady

Petra Kerčmar: Edini moški v mojem življenju je Aljaž

Petra Kerčmar, Urša Premik

Petro Kerčmar poznamo kot profesionalno, odlično in pronicljivo voditeljico in novinarko. Vse in še mnogo več je svetlolaska, ki slovi tudi po svojem širokem nasmehu, nalezljivi dobri volji in sinje modrih očeh. Čeprav skrbno varuje zasebnost, nam je odprla vrata svojega srca in dovolila pokukati tudi v najbolj skrite kotičke svoje duše.

»V zadnjem letu se je moje življenje precej spremenilo, zgodilo se je veliko novega, pa tudi vse se je obrnilo na glavo. Vseeno pa sem po-skušala precej iztržiti. Priti do novih, drugačnih spoznanj. Kakšne so prioritete, kdo so pravi prijatelji. Vse to in še več je prišlo na plan. In mirno lahko rečem, da sem zadovoljna. Bolje bi bilo, da bi v službi gledalcem prinašali lepše novice, a takšna je naša realnost. Samo spoprijeti se moramo s tem. Tako da pod črto: nič dramatičnega, vse se je lepo pokrilo,« pravi Petra, ki se je ukrepov seveda držala in se jim prilagodila. Niti ni imela težav zaradi zaprtih frizerskih in kozmetičnih salonov ter lokalov.

»Hvala bogu, da za moj videz skrbijo izjemni sode-lavke in sodelavcina Pop TV. Za pričesko Jerneja, za make up večinoma Boštjan. Tako da mi karantena ni načela živcev. Še najbolj sem pogrešala nekatera druženja, pa vendarle ne preveč. Več sem bila s sinom in družino, sestra je dobila sina Žaka in moram priznati, da nam ni bilo dolgčas,« se pohvali novopečena teta, ki vsak dan gleda, kako njen edinec Aljaž postaja pravi mladenič.

Foto: Mankica Kranjec - Voditeljica Petra Kerčmar .

Aljaž si želi delati z živalmi

»Aljaž je tako izjemen fant, v bistvu že odrasel, da je kar sam poskrbel za šolo na daljavo. Hitro sva padla v ritem, kdaj pa kdaj prvo uro prespala, a potem vse nadoknadila. Tako da ni veliko zamudil. Hitro se prilagodi in povsem je samostojen. Natančno ve, kaj si želi v življenju. Niti nimam težav z njegovim najstniškim obdobjem, tako da sploh ni naporno. Včasih se mi zdi, da bi se kar rad vživel v vlogo najstnika, a je še vedno pristen, otrok v svoji osnovi. Izjemen, nepokvarjen, z jasnim ciljem, kaj bo počel. In za to si prizadeva. To so vrednote, ki mujih skušava z Urošem (nekdanji partner Uroš Slak, op. p.) vliti. Že zdaj zelo jasno ve, da bo delal z živalmi. Na kmetiji, kjer je že zdaj skoraj vsak konec tedna. Zato se bo vpisal na srednjo kmetijsko šolo. Potem bomo pa videli, kako in kaj naprej. Iz srca mu želim vse dobro,« pove ponosna mama in se spomni svojih najstniških let. Niti ni bila uporniška najstnica, kajti tako je bila, kot tudi njeni vrstniki, vzgojena. Pa tudi časi so bili malce drugačni.