janez poklukar Svet24.si

Aplikacija nima namena preprečevati kopiranja ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

želja Dobra karma

Tedenski horoskop: Dobro pazite, kaj si želite in...

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tanja Žagar uradno potrdila hčerkino rojstvo

Ljubezen po domače: Na dan načrtovane zaroke se mu je podrl svet
| J.K.

Ljubezen po domače: Na dan načrtovane zaroke se mu je podrl svet

Boštjan Kulovic, POP TV

Kandidat 6. sezone šova Ljubezen po domače je po odlični predstavitvi presenetil z zelo osebnim razkritjem.

Boštjan Kulovic je eden izmed kandidatov 6. sezone šova Ljubezen po domače, ki je s svojo predstavitvijo nemudoma pritegnil pozornost. »Sem kmet po duši, ampak v srcu še večji romantik. Sem oseba, ki sledi svojemu srcu, to pa za to, ker če veš, da je tisto, kar delaš, prav, potem to delaš z neko ljubeznijo. Ker če ne slediš svojemu srcu, boš na stara leta obžaloval stvari, ki jih nisi naredil. Če imaš samo kmetijo, to ni dovolj. Lepše je v dvoje. Lahko imaš ogromno bogastvo, ampak če nimaš družine, ga ne moreš nikomur zapustiti. Če pa imaš družino, potem vse to daš otrokom in tradicijo vodiš naprej. To je glavni cilj,« je svoje misli strnil Boštjan, ki bi si ob sebi želel preprosto in delavno dekle, ki ima v življenju jasno začrtane cilje in si želi resne zveze.

Foto: POP TV - Boštjan Kulovic

»Zame je ljubezen nekaj lepega. Občutek sreče, ki jo čutiš do druge osebe … neko toplino v srcu … in veš, da bi za to osebo naredil vse,« je svoj pogled na ljubezen razkril 31-letnik, ki verjame, da je potrebno ženske razvajati, da se ne počutijo zapostavljene. »Več pozornosti, kot jim damo, bolj so zadovoljne.«

Foto: POP TV - Boštjan Kulovic

Boštjana je na posestvu obiskala tudi voditeljica Tanja, ki ga je med drugim povprašala, česa se najbolj boji v odnosu v dvoje. Novomeščan je tekom odgovora razkril strah pred varanjem in pojasnil, kako grenko izkušnjo ima za seboj. »S punco sva bila skupaj štiri leta. Na dan obletnice sem čutil, da je napočil pravi trenutek in sem šel kupiti zaročni prstan. Zvečer sem jo zaprosil, pa je rekla ne. Vprašam, kakšen je razlog in mi odvrne: 'Varam te'. Tako se je končalo,« je Tanji svoje srčne rane razkril Boštjan.