luka doncic anamaria goltes Svet24.si

FOTO: Anamaria objavila fotografijo in Luki ...

hrvaška policija, splošna Svet24.si

Grozljiv umor na Krku: Mož zadavil ženo in ...

st. peterburg, hlajenje, vročina Svet24.si

Morje je že pregreto, na Balkanu sledi dolg ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

moaj-slovenija Njena.si

Partner Alenke Košir je o njej povedal same lepe ...

Jorg Zupan 4 Njena.si

Izbranka Lada Bizovičarja delila prve hčerkine ...

Ljubezen po domače: Na dan načrtovane zaroke se mu je podrl svet
| J.K.

Ljubezen po domače: Na dan načrtovane zaroke se mu je podrl svet

Boštjan Kulovic, POP TV

Kandidat 6. sezone šova Ljubezen po domače je po odlični predstavitvi presenetil z zelo osebnim razkritjem.

Boštjan Kulovic je eden izmed kandidatov 6. sezone šova Ljubezen po domače, ki je s svojo predstavitvijo nemudoma pritegnil pozornost. »Sem kmet po duši, ampak v srcu še večji romantik. Sem oseba, ki sledi svojemu srcu, to pa za to, ker če veš, da je tisto, kar delaš, prav, potem to delaš z neko ljubeznijo. Ker če ne slediš svojemu srcu, boš na stara leta obžaloval stvari, ki jih nisi naredil. Če imaš samo kmetijo, to ni dovolj. Lepše je v dvoje. Lahko imaš ogromno bogastvo, ampak če nimaš družine, ga ne moreš nikomur zapustiti. Če pa imaš družino, potem vse to daš otrokom in tradicijo vodiš naprej. To je glavni cilj,« je svoje misli strnil Boštjan, ki bi si ob sebi želel preprosto in delavno dekle, ki ima v življenju jasno začrtane cilje in si želi resne zveze.

Foto: POP TV - Boštjan Kulovic

»Zame je ljubezen nekaj lepega. Občutek sreče, ki jo čutiš do druge osebe … neko toplino v srcu … in veš, da bi za to osebo naredil vse,« je svoj pogled na ljubezen razkril 31-letnik, ki verjame, da je potrebno ženske razvajati, da se ne počutijo zapostavljene. »Več pozornosti, kot jim damo, bolj so zadovoljne.«

Foto: POP TV - Boštjan Kulovic

Boštjana je na posestvu obiskala tudi voditeljica Tanja, ki ga je med drugim povprašala, česa se najbolj boji v odnosu v dvoje. Novomeščan je tekom odgovora razkril strah pred varanjem in pojasnil, kako grenko izkušnjo ima za seboj. »S punco sva bila skupaj štiri leta. Na dan obletnice sem čutil, da je napočil pravi trenutek in sem šel kupiti zaročni prstan. Zvečer sem jo zaprosil, pa je rekla ne. Vprašam, kakšen je razlog in mi odvrne: 'Varam te'. Tako se je končalo,« je Tanji svoje srčne rane razkril Boštjan.