sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poleg Brada Pitta bo v filmu Babilon igrala tudi Olivia Wilde

28. 6. 2021; 09.00
Avtor: J.K. / STA
Olivia Wilde- foto 4

Olivia Wilde foto: zimbio

Režiser Damien Chazelle je našel še drugi del igralske zasedbe za svoj režijski projekt Babilon, ki ga bo posnel pri filmskem studiu Paramount Pictures. Kateri znani obrazi bodo ustvarjali zgodovinsko dramo o Hollywoodu?

Njegovo ponudbo so že sprejeli igralci Brad Pitt, Margot Robbie, Max Minghella in Lukas Haas ter glasbenik Flea, zdaj pa se jim bodo pridružili Olivia Wilde, Tobey Maguire in Spike Jonze.

Damien Chazelle foto: Profimedia

Babilon, za katerega je Chazelle napisal tudi scenarij, je zgodovinska drama o Hollywoodu iz poznih 20. let prejšnjega stoletja. Cilj filma je osvetliti vzpon in padec izmišljenih in zgodovinskih likov na prehodu iz nemih v zvočne filme. Snemati naj bi ga začeli v kratkem v Los Angelesu, je poročanje revije Hollywood Reporter povzela nemška tiskovna agencija dpa.

brad pitt foto: Profimedia

Chazelle je za muzikal Dežela La La prejel oskarja za režijo in s tem postal najmlajši režiser s to nagrado, igralki Emmi Stone pa je film prinesel oskarja za najboljšo glavno igralko. Njegov novi film bo v kinematografih predvidoma ob božiču prihodnje leto.

prejšnji članek
Davor Radolfi jo naravnost obožuje
Svet slavnih
Davor Radolfi jo naravnost obožuje
naslednji članek
Iris Mulej praznovala okrogli rojstni dan
Svet slavnih
Iris Mulej praznovala okrogli rojstni dan
#obraziavenija
obraziavenija