Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Valentina: Živimo v kontejnerju, dovolj nam je plačevanja najemnine

2. 7. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
tijan

Družina Tijan foto: Facebook

Vatroslav in Valentina Tijan, ki sta se zaljubila v hrvaškem šovu Ljubezen na vasi, sta se z družino znova preselila. Trenutno živijo v bivalnem kontejnerju.

Valentina Tijan nenehno stremi k temu, da svoj svet polepša in popestri z lepimi stvarmi, pa naj teče beseda o oblačilih in dodatkih ali pa o opremljanju doma. V želji po lepem domu, kjer bo družina živela v miru in svobodi, so se že večkrat preselili, Valentina pa se je vsakokrat polna entuziazma lotila opremljanja in urejanja prostorov. Meseca maja sta zakonca s sinom in hčerko znova preselila svoje imetje, tokrat z večjimi načrti in upanjem v stabilnejšo prihodnost. In kje živijo sedaj? Izven mesta, v naravi, v bivalnem kontejnerju, ob katerem si nameravajo zgraditi hišo. Kot je mlada mamica razkrila za 24sata, so se za podvig odločili, ker so imeli dovolj plačevanja najemnine.

»Če bi mi nekdo pred mesecem dni rekel, da bom brez vsega živela v gozdu v kontejnerju, bi mu rekla, ti si nor, ni možnosti za kaj takega. Zdaj pa iskreno vsega tega ne bi zamenjala niti za eno stanovanje v mestu. Edino kontejner za hišo. Kdo lahko to plača? Mir, tišina, ni vročine, kot v mestu, kjer se niti ne da živeti … Kdo je za kozarec vina v mesečini,« je Valentina na družbenem omrežju izrazila navdušenje nad novim domom, ki si ga lahko ogledate na spodnjih utrinkih. Mlada mamica se je znova potrudila in poskrbela za udobje družine ...

prejšnji članek
Bivša Johnnyja Deppa na skrivaj postala mamica
Svet slavnih
Bivša Johnnyja Deppa na skrivaj postala mamica
naslednji članek
Gregor in Laura po šovu postala prijatelja
Resničnostni šovi
Gregor in Laura po šovu postala prijatelja
#obraziavenija
obraziavenija