mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poskočni znova našli svoj obraz in stopili na pravo pot

5. 7. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Poskočni muzikantje

Poskočni muzikantje foto: Denis Pozderec

Po težkem obdobju svetu predstavljajo, kaj jim je uspelo narediti v zadnjih mesecih ...

Letošnje leto je za člane zasedbe Poskočni muzikantje z eno besedo usojeno. S svežo močjo Dejana Goloba so fantje dobili novo energijo in vso pozornost usmerili v ustvarjanje in izvajanje kvalitetne glasbe. 

Kljub temu, da je za glasbeniki težavno obdobje, so Poskočni v teh mesecih ustvarili novo avtorsko skladbo "Usojena". Avtorja glasbe sta Nejc Tratnjek in Martin Juhart, avtor besedila pa njihov dolgoletni glasbeni prijatelj Rok Lunarček. V vlogi producenta se je odlično izkazal Krešimir Tomec. Videospot pa je bil posnet skupaj z ekipo NEO Visuals na italijanski obali. Fantje se še enkrat zahvaljujejo vsem sodelujočim za veliko delovne vneme in profesionalen odnos.

»Usoda nas spremlja na vsakem koraku. Nam je ponudila možnost, da znova poiščemo svoj obraz ter tako stopimo na pravo pot življenja, povezanosti in sreče. "Usojena" je skladba s katero odpiramo novo poglavje na naši glasbeni poti. V njej smo želeli ujeti življenje v vzdušju barvitosti in neskončnost morja, ki nas prav vse med seboj povezuje. Nanjo smo še toliko bolj ponosni, saj je naša avtorska skladba. Verjamemo, da jo bodo tudi zato poslušalci toliko bolj vzeli za svojo,« je strnil misli Lovro.

Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc verjamemo, da bo pesem "Usojena" ponesla pozitivno energijo k vam, in da se bo ta energija širila tudi na koncertih, ki jih imajo fantje čez poletje. Če vas zanima, kje jih lahko vidite v novi zasedbi, jih spremljajte na družabnih omrežjih. 

prejšnji članek
Horoskop: Ne dovolite, da vas preteklost izčrpa
Horoskop
Horoskop: Ne dovolite, da vas preteklost izčrpa
naslednji članek
Luka Basi: Upam, da bom svojo glasbo lahko predstavil na koncertih
Svet slavnih
Luka Basi: Upam, da bom svojo glasbo lahko predstavil na koncertih