kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka s sabo v Honolulu vzela zmagovalca MasterChefa

6. 7. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
HonoluluNeza#1

Žan in Neža foto: Promocijska fotografija

Opala, poglejte, kako je Žan Milosavljević pevki Neži Pančur ob zapeljivih ritmih mešal koktajle ...

Kdo bi se branil ležanja na havajski plaži z osvežilno pijačo v rokah? Verjetno se strinjamo, da je ideja popolna, sploh glede na trenutne razmere. Enako meni tudi Neža Pančur, ki danes premierno predstavlja svoj najnovejši poletni singel HONOLULU.

"Želela sem imeti skladbo,  ki bo vsak žur popeljala na morje, tople kraje, tam kjer nimamo skrbi in kjer se lepše živi (smeh) in nastal je Honolulu... meni se že pleše" pravi Neža.

In plesalo se bo zagotovo tudi vam. Nova skladba, ki sta jo napisala skupaj s producentom in možem Damjanom Pančurjem, je tokrat v latino reggaeton ritmih, v njem pa lahko poleg živih inštrumentov (ukulele, slide kitara itd.) slišimo tudi akustične bobne, s katerimi je skladbo obogatil Enos Kugler. A Enos ni bil edini gost projekta, saj je Neža k sodelovanju povabila tudi svojo učenko solo petja, mlado in odlično Elo Kurtovič, ki je tokrat posnela spremljevalne vokale.

Koktajle ji je mešal kar lanskoletni zmagovalec šova MasterChef

Režijo videospota HONOLULU je tudi tokrat prevzel Luka Blatnik, ki je z mlado umetnico že sodeloval pri skladbi Olivia. »Z Luko sva se res odlično ujela in mu 100% zaupam. Hvaležna sem, da lahko ustvarjam s srčnimi in nadarjenimi ljudmi«.

A Neža tokrat na Honolulu ni v mislih odšla sama. S sabo je namreč kot osebnega mešalca koktajlov vzela tudi vsem dobro poznanega zmagovalca 6. sezone MasterChef Slovenija – Žana Milosavljevića.

prejšnji članek
Zmagovalec Evrovizije z novo pričesko razdvojil oboževalke
Svet slavnih
Zmagovalec Evrovizije z novo pričesko razdvojil oboževalke
naslednji članek
Zakaj Manca Špik pogosto objema drevesa?
Svet slavnih
Zakaj Manca Špik pogosto objema drevesa?