cepljenje, dojenček Svet24.si

Dojenčka pomotoma cepili proti covidu

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Nova KBM tudi letos na Festivalu Lent poskrbela za izviren poletni večer
| P.R.

Nova KBM tudi letos na Festivalu Lent poskrbela za izviren poletni večer

Chef Marko Pavčnik iz PAVUS - Grad Tabor Laško, Grega Skočir iz Big Foot Mame in chef Gašper Puhan so se odlično zabavali., Mediaspeed

Festival Lent je letos z odličnimi predstavami, koncerti in drugimi dogodki prinesel veselje številnim obiskovalcem od blizu in daleč. V Novi KBM so ponosni na partnerstvo s festivalom, ki s tisočerimi možnostmi za povezovanje in mreženje navdihuje tako naše stranke kot zaposlene.

Tokrat so svoje poslovne partnerje, zaradi znanih razmer sicer v manjšem številu kot prejšnja leta, povabili k druženju ob koncertu Big Foot Mama pod čarobnimi arkadami na Rotovškem trgu. Zbrane goste je pozdravil predsednik uprave John Denhof in med drugim poudaril, da je banka zvesta festivalu že od začetka samostojnosti Slovenije. S sodelovanjem banka izkazuje svojo družbeno odgovornost, hkrati pa je festival odlična poslovna priložnost in mesto, kjer se banka lahko svojim strankam še bolj približa.

Foto: Mediaspeed - Eden od vrhuncev letošnjega Festivala Lent – koncert Big Foot Mama.

Rockovsko obarvan večer je bil eden od glasbenih vrhuncev festivala, bančniki, pa so ga kot odlični gostitelji še obogatili z izvirno vinsko – kulinarično zgodbo v okviru sodelovanje z JRE Slovenija, združenjem vrhunskih chefov in restavracij. Skozi izviren program je goste popeljala Polona Požgan, predstavili sta se vinski zgodbi Vinska klet Šuklje in Guerila wines, okuse večera pa je pričaral slovenski kulinarični divjak, chef Marko Pavčnik iz PAVUS - Grad Tabor Laško. Prijeten poletni večer v odlični družbi poslovnežev, ki sta se jim pridružila tudi mariborski župan Saša Arsenovič in direktor festivala Vladimir Rukavina – Gogo, se je zaključil z obljubo, da bomo lentali tudi v 2022!

Foto: Mediaspeed - Podpredsednik uprave Nove KBM Jon Locke, direktor Sektorja marketinga in komuniciranja Jure Bračko in chef Gašper Puhan so nazdravili uspešnemu Nova KBM in JRE partnerstvu.

Foto: Mediaspeed - Vabilu predsednika uprave Nove KBM Johna Denhofa sta se z veseljem odzvala tudi župan Maribora Saša Arsenovič in podžupan Samo Peter Medved.