favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Ni ji povedal, da bo umrl

20. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
mija-rovtar

Mija Rovtar foto: POP TV

V novi sezoni šova Ljubezen po domače spremljamo simpatično Mijo Rovtar, katere nasmeh skriva srce parajočo zgodbo. 53-letna vdova je namreč pred leti zakorakala v pravo nočno moro …

Mija je s svojim pokojnim možem lepih 35 let ustvarjala ljubezensko zgodbo. Žal je v njun svet posegla kruta bolezen, njen dragi je namreč zbolel za rakom, zdravljenje pa ni bilo uspešno. Da bo izgubil bitko z boleznijo, tedaj preprosto ni zmogla sprejeti.

Mija Rovtar s pokojnim možem. foto: POP TV

»Jaz nisem hotela verjeti do konca. Zadnjih nekaj mesecev je šlo navzdol in on je to slutil. V bolnišnici so mu povedali, da je konec. Kemoterapija je nehala delovati in on mi tega ni hotel povedati. Še onkologinjo je prosil, da mi ne sme povedati. Ko me je čisto na koncu klicala, sem mislila, da sanjam. Je rekla: “Ja, zdaj se bo treba pa posloviti.” Jaz sem mislila, da sanjam. Pred tem mi je hotel povedati, kako naj živim naprej, ampak jaz tega nisem hotela sprejeti,« je v klepetu za 24ur.com pojasnila Mija in nadaljevala, da je soprog nato sklenil nizati navodila in nasvete v zvezek in ji tako vsaj nekoliko olajšati nadaljnjo življenje brez njega. »Je rekel: “Če nočeš mene poslušati, potem pa vsaj ta zvezek odpri, ko bom jaz umrl.” Jaz sem šla potem prve mesece samo po tem zvezku. Nisem vedela čisto nič,« se žalostnega obdobja spominja Mija, ki nikoli ne bo pozabila njune brezpogojne ljubezni.

prejšnji članek
Taiji Tokuhisa in Ana o starševstvu
Svet slavnih
Taiji Tokuhisa in Ana o starševstvu
naslednji članek
Horoskop: Odkrijte svoje ključe moči
Horoskop
Horoskop: Odkrijte svoje ključe moči