favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ta lepotica je sestra in zaveznica Eve Boto

8. 8. 2021; 12.00
Avtor: Revija Lady
sestri boto

Eva in sanja Boto sta zelo navezani druga na drugo. foto: Karin Rošker

Sestri Eva in Sanja se radi skupaj družita na nastopih in tudi zabavah, kjer poskrbita, da v njuni družbi ni nikoli dolgčas

Eva Boto je zelo navezana na sestro Sanjo, s katero sta sestri v  pravem pomenu besede. »Tako  je že od otroških let in vedno znova  ugotavljava, da ne moreva druga brez  druge.« Sanja sestro večkrat spremlja  tudi na nastopih in različnih prireditvah  in je, kot pravi, njena velika oboževal ka. »Všeč mi je, ker je Sanja odkrita  do mene in mi iskreno pove, ali ji je  pesem všeč ali ne,« ceni sestrino iskre- nost naša pevka. Ima pa tudi Sanja o  Evi same lepe besede.

Eva in Sanja foto: lady

»Je res vrhunska pevka in dobro vem, da v nastope  da del sebe in se popolnoma prepusti  glasbi, kar je bilo mogoče videti tudi v  oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer  je še mene marsikdaj presenetila. Vse  tiste preobrazbe, od tega, ko je bilo treba usvojiti mimiko, posnemati glas, da  bo čim bližje originalu, do koreografij  ... Bila je tako dobra, da si je zmago  resnično zaslužila,« je še danes navdušena Sanja, ki s sestro rada hodi tudi na  zabave. Tako je bilo pred kratkim tudi  v Portorožu, kjer smo ju ujeli v prijetni  družbi in mladostniško razigrani.

prejšnji članek
Mali trik za boljši beljakov sneg
Kulinarika
Mali trik za boljši beljakov sneg
naslednji članek
Nekdanji košarkar se bori s hudo boleznijo
Svet slavnih
Nekdanji košarkar se bori s hudo boleznijo