Kulinarika
 

Mali trik za boljši beljakov sneg

8. 8. 2021; 13.00
Avtor: A.K.
sneg
Skrivnost je v zamrzovanju.

Beljakov sneg je ena izmed ključnih sestavin mnogih receptov, zato ga morate pripraviti še posebej pazljivo.

Da bi bil čas priprave krajši in rezultat trša zmes, naj vam zaupamo, da je skrivnost v zamrzovalniku. Metlico za stepanje oz. metlice za mikser morate predhodno ohladiti za 10 minut v zamrzovalniku. Tako bo sneg boljši, trši in hitreje pripravljen.

prejšnji članek
Vztrajni Bojan Papež na poti do cilja ne obupa
Svet slavnih
Vztrajni Bojan Papež na poti do cilja ne obupa
naslednji članek
Ta lepotica je sestra in zaveznica Eve Boto
Svet slavnih
Ta lepotica je sestra in zaveznica Eve Boto

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.