Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vztrajni Bojan Papež na poti do cilja ne obupa

8. 8. 2021; 05.00
Avtor: Revija Lady
TBLS_Bojan_novicka

Bojan Papež foto: PLANET TV

Zmagovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Bojan Papež je s kolesom osvojil gorski prelaz, ki je simbol cestnega kolesarstva.

Bojan Papež, veliki zmagovalec prve sezone resničnostnega šova o hujšanju, s  svojim zdravim življenjski slogom še vedno vztraja na pravi poti. Tako se je nedavno s kolesom podal na pot, ki jo zmorejo le kondicijsko odlično podkovani  vztrajneži.

Bojan Papež foto: Osebni arhiv

»Stelvio je gorski prelaz, ki je simbol cestnega kolesarjenja in velja za drugi  najvišji prelaz v Evropi. Skupaj s prijatelji smo se odločili preizkusiti v tem izzivu. Na  začetku nas je osem kilometrov čakal rahel vzpon za ogrevanje, ovinki so bili redki, v  glavi pa misel, da saj ni tako hudo. Seveda pa se je potem začelo zares. Ker kolesarskih  treningov nisem imel veliko, je bil zame to kar velik izziv, a z močno voljo se doseže  vse. Seveda prideta tudi utrujenost in strah, da te vmes ne zagrabi kakšen krč. A na  koncu sem premagal vse ovire in res sem bil ponosen nase,« pripoveduje Bojan, ki  se bo kmalu odpravil na dopust. Kam, še ne ve, zagotovo pa na pot zaradi razmer v  svetu ne bo odšel z letalom.

prejšnji članek
Kje se skriva igralec Primož Vrhovec?
Svet slavnih
Kje se skriva igralec Primož Vrhovec?
naslednji članek
Mali trik za boljši beljakov sneg
Kulinarika
Mali trik za boljši beljakov sneg
#nasazenazenska
nasazenazenska