Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen na vasi: Jovica odločno v boj za Samanto

10. 8. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
samanta in jovica rtl

Samanta in Jovica foto: RTL

Eden najbolj znanih kandidatov hrvaškega šova Ljubezen na vasi, Jovica Ćiritović, je vrgel oko na Samanto, ki se v 13. sezoni poteguje za kmeta Nevena.

Samanta Knežević, ki jo lahko spremljate v 13. sezoni šova Ljubezen na vasi, je imela letošnje poletje velike nevšečnosti z Jovico Čiritovićem, znanem zlasti po divjem razmerju z Nikolino Cvek.

Jovica se je namreč zagledal v kandidatko šova in sklenil svoj osvajalski podvig izvesti prek zasebnih sporočil na družbenem omrežju. Slednje mu kot kaže ni šlo najbolje od rok, saj je posredovana vsebina vznejevoljila Samanto do te mere, da je sklenila sporočila javno objaviti.

Josip in Nikolina foto: RTL

Jovica je svoji simpatiji delil številne komplimente, ji laskal s pohvalami o njeni lepoti ter jo prepričeval, da je čeden in spoštljiv moški, ki ima dovolj denarja, da bi ji nudil, kar si želi. »Če bi bila moje dekle, ti ne bi bilo treba nič delati,« je v enem izmed mnogih sporočil zapisal Jovica, ki je Samanti pošiljal tudi številne fotografije, s katerimi jo je skušal očarati. No, slednje mu ni uspelo, Samanta je namreč ob razkritju sporočil zapisala, da ima težave z težkim manijakom in bolnikom.

Samanta Knežević

Samanta Knežević foto: rtl

prejšnji članek
Moja sladka jagoda: Igralec navduševal kot zapeljivi pevec
Svet slavnih
Moja sladka jagoda: Igralec navduševal kot zapeljivi pevec
naslednji članek
Horoskop: Ne reagirajte na provokacije
Horoskop
Horoskop: Ne reagirajte na provokacije