901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Moja sladka jagoda: Igralec navduševal kot zapeljivi pevec

10. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Yusuf Çim in Demet v seriji Moja sladka jagoda

Yusuf Çim in Demet v seriji Moja sladka jagoda foto: FOX TV

Yusuf se ne znajde dobro le v igralskih čevljih, 29-letnik se je namreč pred leti preizkusil tudi kot pevec. Poglejte si, kako je z glasom in stasom zapeljeval v glasbenem videospotu.

Yusuf Çim je turški igralec, ki ga lahko spremljate v simpatični turški seriji Moja sladka jagoda, kjer se njegov lik premožnega razvajenca ob soigralki Demet Özdemir počasi spreminja v prijetnega in srčnega mladeniča. Če v začetku serije Buraku zaradi njegove prevzetnosti niste bili naklonjeni, se bodo vaši občutki v nadaljevanju zagotovo omilili, Asli bo namreč v njem prebudila paleto čustev in lastnosti, ki so mu bile poprej povsem tuje in nepomembne.

Moja sladka jagoda foto: Pop TV

29-letnik pa svoje kariere ni gradil le v svetu igre. Yusuf je namreč tudi maneken in pevec. Pred desetimi leti je na modnih pistah predstavljal številne znamke iz visoke mode, danes pa se v teh vodah giba zlasti kot obraz mnogih oglaševalskih kampanj.

Glasbene korake je pričel nizati leta 2013, ko je izdal album z naslovom Olsun Bi Kere. Kako se znajde v vlogi pevca, si lahko ogledate v videospotu, ki ga je posnel za pesem Aşk. Samo poglejte, kako koketira s kamero …

prejšnji članek
Tako fit bo letos voditeljica Kmetije
Resničnostni šovi
Tako fit bo letos voditeljica Kmetije
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Jovica odločno v boj za Samanto
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Jovica odločno v boj za Samanto