901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V tem filmu bi morala zaigrati tudi pevka Rihanna

10. 8. 2021; 09.00
Avtor: STA
rihanna 1

Rihanna foto: Profimedia

V filmu Annette, ki je odprl letošnji festival v Cannesu in za katerega je Leos Carax prejel nagrado za najboljšo režijo, naj bi po prvotnih načrtih zaigrala tudi pevka Rihanna.

Za zvezdnico naj bi bila posebej napisana manjša vloga, v kateri bi zaigrala starejšo tekmico mladi nadebudni pevki Annette, piše The Hollywood Reporter.

Po Caraxovih besedah je bila v scenariju, ki ga je podpisal z Ronom in Russellom Maelom, za pevko predvidena "majhna vloga, pisana posebej zanjo. Zaigrala naj bi jo Rihanno".

/ foto: Shutterstock

V filmu naj bi se pojavila v času, ko mlada Annette postaja slavna pevka, odigrala pa naj bi starejšo kolegico, ki ji mlada zvezdnica predstavlja konkurenco, piše The Hollywood Reporter.

Predvidena je bila tudi pesem, ki bi jo zapeli Annete - to vse do zadnjega prizora igra lutka - in Rihanna, in po kateri naj bi se Rihanna počutila ogroženo, je pojasnil Carax.

Prve vesti o filmu so omenjale Rihannino vlogo, pozneje pa so njeni zastopniki sporočili, da ni več del igralske zasedbe. Namesto, da bi iskali nadomestno igralko, so to sceno izbrisali iz filma, je še povedal francoski režiser.

prejšnji članek
Catherine Zeta-Jones in Luis Guzman skupaj v Addamsovih
Svet slavnih
Catherine Zeta-Jones in Luis Guzman skupaj v Addamsovih
naslednji članek
Tara Zupančič z njim praznuje prvo obletnico
Svet slavnih
Tara Zupančič z njim praznuje prvo obletnico