nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nick Cannon spregovoril o tem, zakaj ima več partnerk hkrati

10. 8. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
nick cannon 1

Nick Cannon foto: Profimedia

Večkrat je že poudaril, da ni človek za monogamistična razmerja. Zato se je v zadnjih mesecih tudi razveselil rojstva štirih otrok s tremi različnimi materami.

Ameriški komik in voditelj Nick Cannon se vseh rojstev svojih otrok vidno razveseli. Z materami ima uradna nosečniška fotografiranja, otroci se med sabo hitro spoznajo. Vseeno pa je v zadnjih mesecih javnost presenetil, ko se je s tremi različnimi partnerkami razveselil rojstva štirih otrok. 

Najprej sta se decembra z dolgoletno partnerko Brittany Bell, s katero že imata 4.letnega sina Goldena, razveselila rojstva hčerke Powerful Queen. Junija se je z Abby De La Rosa razveselil rojstva dvojčkov Ziona Mixolydiana in Zillion Hei, nekaj tednov kasneje pa še sina Zena z manekenko Alysso Scott. V zakonu z Mariah Carey pa sta se mu pred desetimi leti že rodila dvojčka Moroccan in Monroe. 

Cannon je zdaj spregovoril, zakaj se je odločil za takšen način življenja, ki v sodobni družbi ni najbolj pogost, saj večina posameznikov strmi k monogamističnim razmerjem. 

"Ideja, da bi moški moral imeti samo eno žensko. Ničesar ne bi smeli imeti. Ne čutim lastništva nad osebo. Gre za to kaj si izmenjava in kaj ustvariva skupaj. Razumem koncept poroke, ampak če pogledamo v zgodovino, je vedno šlo za to, da je oče hči dal drugemu moškemu v zameno za zemljo. Nočem lastništva nad osebo. Nimam lastništva nad nobeno materjo mojih otrok. Ustvarili pa smo lepo obstojnost," je povedal med svojim gostovanjem v pogovorni oddaji The Breakfast Club. Dodal je še, da vsaka ženska, s katero se zaplete, ve, kako se on počuti oziroma, kakšno je njegovo prepričanje. 

prejšnji članek
Lado Bizovičar na tej lokaciji dopustuje že nekaj let
Svet slavnih
Lado Bizovičar na tej lokaciji dopustuje že nekaj let
naslednji članek
Luka Dončić se je za podporo zahvalil dekletu in staršema
Svet slavnih
Luka Dončić se je za podporo zahvalil dekletu in staršema