Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Njega v resnici ljubi Asli (Moja sladka jagoda)

11. 8. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
demet-özdemir

Demet Özdemir foto: Instagram

Igrako Demet Özdemir, ki v turški seriji upodablja Asli, večkrat povezujejo z njenimi soigralci. Sama pa je glede zasedbosti kar skrivnostna. Zdaj pa se je odzvala na govorice.

Demet Özdemir naj bi bila že nekaj časa v razmerju s turškim glasbenikom Oğuzhanom Koçem, čeprav razmerja nikoli nista uradno in glasno potrdila, pa svoje naklonjenosti ne skrivata. Sta pa redno tema novic turških medijev. Pred meseci so se tako pojavile govorice, da je igralka noseča, a da oče otroka ni njen izbranec. Kasneje pa so se pojavile še govorice, da sta razmerje uradno prekinila. 

Ravno zadnje govorice so bile v turških medijih zelo glasne v zadnjih dneh, saj zvezdnika že nekaj časa nista objavila skupnih posnetkov. Sta se pa na njih zdaj tudi odzvala. Tako Demet kot tudi Oğuzhanom sta na Instagram zgodbah objavila fotografijo, ki je nastala na letalu, na njej pa se držita za roke. 

Če podrobno pogledamo njuna Instagram profila, pa lahko vidimo, da sta skupaj tudi dopustovala v Turčiji, v prelepi Kapadokiji, zgodovinski regiji v osrednji Mali Aziji, sedaj večinoma v turški provinci Nevşehir.

Oba sta v podobnem časovnem okvirju objavila fotografije, ki so nastale v tej regiji, celo na strehi istega hotela. Nista pa objavila skupnih fotografij. 

prejšnji članek
Nika Urbas o barvi oblačil, ki preobrazi vsako žensko
Svet slavnih
Nika Urbas o barvi oblačil, ki preobrazi vsako žensko
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Milena poskrbela za najbolj bizarne prizore
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Milena poskrbela za najbolj bizarne prizore