stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hčerka Petra Polesa darovala svoje lepe lase

31. 8. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
peter poles - radej

Nika Veger in Peter Poles foto: SeR

Starejša hčerka Petra Polesa in Nike Veger se je odločila za krajšo pričesko. Svoje lepe dolge lase je darovala v dober namen.

Spletni vplivnici Niki Veger ni bilo ravno vseeno, ko se je 13-letna hčerka Amalija sklenila posloviti od svojih dolgih las.

»Kako hitro rastejo … ne lasje, moji otroci. In množice odločitev, ki jih že sprejemajo samostojno. A če mi je bilo tole težko požegnat? Glede na to, da bi sama imela lase do riti, kar težko. Ampak striženje las je najbrž še najmanj, kar bom morala v njenem odraščanju sprejeti,« je Nika delila svoje misli na družbenem omrežju, kjer je kasneje pojasnila, da je Amalija odločitev oplemenitila z darovanjem las v dobrodelne namene. K tej gesti je povabila tudi vse tiste, ki se nameravajo ostriči in imajo hkrati lepe, zdrave lase.

»Tako bodo, namesto da bi postali nekoristen odpad, razveselili otroka ali mladostnika, ki ima poleg bolezni, s katero se sooča, tudi težave s sprejemanjem svojega novega videza brez las. Organizacije, kot je @littleprincesstrust_offical namreč podarjene lase spremenijo v lasulje, ki jih brezplačno dobijo otroci z rakom ali drugimi boleznimi.«

prejšnji članek
Kakšna sprememba! Spoznajte povsem novo Majo Založnik
Svet slavnih
Kakšna sprememba! Spoznajte povsem novo Majo Založnik
naslednji članek
Velika tragedija: Umrl 11 - mesečni nečak Sharon Stone
Svet slavnih
Velika tragedija: Umrl 11 - mesečni nečak Sharon Stone