profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hčerka voditeljice zvezda oddaje Vsevedi

1. 9. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
lejla

Lejla foto: OTO

Na programu OTO so pričeli predvajati simpatično oddajo Vsevedi, v kateri otroci odgovarjajo na raznolika vprašanja. Se tudi vam zdi, da ste nasmejano Lejlo že nekje videli?

Priljubljeni otroški program OTO ponuja tudi pester izbor originalnih poučnih vsebin. Kot ste morda že opazili, so program v tem tednu obogatili z novo slovensko oddajo Vsevedi, v kateri nastopajo otroci. Simpatični dečki in deklice odgovarjajo na najbolj pogosta vprašanja o življenju in tako pred budnim očesom kamere razkrivajo svoj pogled na svet.

Voditeljica Mina Pal foto: Dejan Berguš

V kolikor ste si prve petminutne oddaje že ogledali, ste morda med pisano druščino opazili deklico Lejlo. Gre za hčerko televizijske voditeljice Mine Pal, ki je spletno publiko pogosto razveseljevala s prepevanjem. Z mlajšim Čukom Mihom Novakom sta namreč ustvarila pravi mali duet in v prvem delu epidemije skrbela za vedrino med spletnimi zidovi. Se ju spomnite?

Petminutno oddajo lahko na OTO spremljate vsak dan v okviru poučenega termina, ki se prične ob 18.20 uri. Vsi, ki bi se želeli ob Vsevedih zabavati dlje časa, pa si seveda lahko oddaje na mah ogledate na Voyo.

prejšnji članek
Po Zvezde plešejo in Zvezde pojejo tudi Zvezde čarajo
Svet slavnih
Po Zvezde plešejo in Zvezde pojejo tudi Zvezde čarajo
naslednji članek
Zakaj si je Tilen Lotrič nadel angelska krila?
Svet slavnih
Zakaj si je Tilen Lotrič nadel angelska krila?