Mavrlen, napad psov, hiša, mreža Svet24.si

Ponoreli pitbuli so mu do smrti ogrizli mamo

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

boštjan-romih Svet24.si

Boštjan Romih: "Ni kaj, žena je dobro opravila ...

valentin-areh Reporter.si

Valentin Areh dobil košarico Rosvite Pesek, ...

a5021bfd6fd6fcef6a135964ee7216f6 Necenzurirano

Menjave v Luki Koper, Madžari spet pred vrati

luka-slavic Njena.si

Kmetija: To je dekle, ki jo ljubi Luka iz tržnice

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Po Zvezde plešejo in Zvezde pojejo tudi Zvezde čarajo
| V.M.

Po Zvezde plešejo in Zvezde pojejo tudi Zvezde čarajo

Zvezde čarajo, Žiga Culiberg

Priljubljena nedeljska popoldanska oddaja prinašai novo rubriko Zvezde čarajo, ki bo potekala pod taktirko Magic Aleksandra.

V nedeljske popoldneve se vrača priljubljena oddaja Vikend paket. Vsako nedeljo od 12. septembra naprej vas ob 17.20 na TV SLO 1 v svojo družbo vabita Bernarda Žarn in Jože Robežnik, z Magic Aleksandrom pa vas bodo začarali tudi mnogi znani obrazi.

Zvezde se bodo preizkusile v čaranju

Znani Slovenci se bodo tokrat lahko prvič preizkusili v spretnosti izvajanja trikov. V svet magije se bodo podali pod taktirko čarodejske palice Magic Aleksandra, čarodeja, ki je s svojimi triki začaral in očaral Slovenijo, za enega najbolj talentiranih čarodejev nove generacije pa so ga razglasili tudi v tujini.

Foto: Žiga Culiberg - Bernarda Žarn in Jože Robežnik, z Magic Aleksandrom

Aleksander svoje znanje in večletne izkušnje že prenaša na mlajše generacije, sedaj pa bodo učiteljske sposobnosti talentiranega čarodeja prvič preizkusili tudi naši zvezdniki. »Izginjanje in ugibanje kart, branje misli, lebdenje, teleportacije in podobne spretnosti bodo morali osvojiti v nekaj dneh, vse skupaj pa dopolniti s svojstvenim in prepričljivim nastopom v oddaji v živo,« napoveduje Magic Aleksander in dodaja: »Prvi, ki se bo pogumno lotil te zahtevne naloge, bo prav voditelj oddaje Jože Robežnik

Zvezde čarajo in njihove neverjetne trike z nenavadnim in nepojasnjenim dogajanjem, ki je v nasprotju z vsemi naravnimi in fizikalnimi zakoni, boste lahko vsak teden občudovali v oddaji Vikend paket – prvič v nedeljo, 12. septembra, ob 17.20 na TV SLO 1.