Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska zasedba izdala novo pesem, podprli so jo številni znani obrazi

9. 9. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
skupina Tequila

Skupina Tequila foto: Rok Maver

Vzpenjajoča se primorska skupina Tequila je ob izidu svoje prve pokoronske uspešnice 'Soseda' gostila vrtno zabavo ob Vinski fontani v Marezigah, ki se je razvila v spontan zvezdniški žur.

Čeprav sodi skupina Tequila med mlajše izvajalce na naši zabavni sceni, imajo za seboj že nekaj hitov in tudi starejši kolegi budno spremljajo, kaj ustvarjajo. Po lanskem zatišju to poletje ves čas nastopajo, kar je nekoliko zamaknilo tudi izid njihove prve pokoronske skladbe in videospota. 'Soseda' mlade primorske skupine Tequila vas bo ujela na hudomušno besedilo in nalezljiv refren, ki se hitro zasidrata v ušesa in možgane.

"Po enoletnem zatišju spet igramo vse poletne vikende in pogosto tudi še kak dan vmes, nastopamo pa po celi Sloveniji. Vzdušje na koncertih je noro, čuti se, da ljudem manjka priložnosti za druženje, občinstvo pa se super odziva tudi na 'Sosedo', saj je predvsem refren zelo nalezljiv in gre hitro v uho," so povedali člani skupine. 

Kaja Baletič, Masterchef foto: Borna Anušič

Druženje ob Vinski fontani v Marezigah, ki slovi tudi kot točka z najlepšim razgledom na slovensko obalo in istrsko zaledje, je dokaz, da za nepozabno zabavo pravzaprav ne rabiš veliko: razigrane gostitelje, muziko za žur, nekaj taktično odmerjenih kapljic in grižljajev za razvajanje brbončič in kup prijateljev.

Rok Lunaček, Miki Vlahkovič foto: Borna Anušič

Jože Potrebuješ foto: Borna Anušič

Za polne želodčke je poskrbela Kaja Baletič iz lanskega Masterchefa (tematske istrske burgerje sta preiskusila tudi njen kuharski kolega Andrej Težak Tešky ter komik Marko Žerjal), seveda na zabavi nista manjkala režiser Rok Maver in lepa soseda Lučka Antonič, Tequila je ogrela ozvočenje s kratkim akustičnim koncertom ... potem pa je vse skupaj hitro ušlo iz rok, in Marezige so doživele spontan koncert, v katerem so se premešali Jože Potrebuješ s hiti Čukov, Miki Vlahovič z Zaleno deželo in drugimi uspešnicami skupine Victory, pa Rok Lunaček in njegova Vita z zimzelenčkom Flirtov Romeo in Julija, Zvita feltna je zbranim nazdravila z Gin & tonikom, vmes je za mikrofon vskočil Jay Bolk, potem Urban Vidmar ... to glasbeno prepletanje pa se je zavleklo globoko v poletno noč.

Andrej Težak Tešky ter komik Marko Žerjal

Andrej Težak Tešky ter komik Marko Žerjal foto: Borna Anušič

Urban Vidmar

Urban Vidmar foto: Borna Anušič

prejšnji članek
Skandinavski pohištveni trgovec s festivalom za najboljše plati življenja
Svet slavnih
Skandinavski pohištveni trgovec s festivalom za najboljše plati življenja
naslednji članek
Roman To noč sem jo videl prihaja na odrske deske
Svet slavnih
Roman To noč sem jo videl prihaja na odrske deske