favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Talenti: Branko presenetil z zlatim gumbom

3. 10. 2021; 09.28
Avtor: K.M.
jenna-d

Jenna D foto: Voyo

Poteza Branka Čakarmiša je presenetila kolege žirante in voditelja šova Slovenija ima talent. Sašo Stare je prepričan, da je Branko presenetil tudi sebe.

Po zlatem gumbu, ki sta ga neverjetno gibčni Tajdi v prvi oddaji podelila voditelja oddaje Peter Poles in Sašo Stare, je zlati gumb padel tudi v drugi avdicijski oddaji. Tega je podaril vedno strogi Branko Čakarmiš, s potezo pa presenetil.

Jenna D, drag queen ozroma slovenska dragica,pred nastopom ni skrivala, da je najbolj navdušena ravno nad Brankom. "Širši javnosti bi rada predstavila 'drag', ker je v SLoveniji veliko homofobije, ki sem jo tudi jaz delno deležna na družbenih omrežjih. Pogosto nas mešajo s tranzvestiti in transeksualkami, drag pa je umetnost," je o ideji za nastopom povedala Jenna D, ki je na odru talentov nastopila s pesmijo Can't take my eyes off you in z njo očitno omrežila Branka.

Jenna D foto: Voyo

Po koncu nastopa med ocenjevanjem pa je Branko vse presenetil, ko je pritisnil zlati gumb in ob objemu Jenni D čestital za pogum. "Zelo sem bila v dvomih, vesela sem že bila, ker me ni noben prekinil, potek so bili samo lepi komentarji," je po nastopu komentirala Jenna, Branko pa je takole opravičil svoj izbor: "To, da se izpostaviš na tak način v taki oddaji, to se mi zdi izjemno, pogumno." Z njim pa se ne bi mogli bolj strinjati!

prejšnji članek
Horoskop: Usoda vam bo dajala namige
Horoskop
Horoskop: Usoda vam bo dajala namige
naslednji članek
Shakiro in njenega sina napadle divje svinje
Svet slavnih
Shakiro in njenega sina napadle divje svinje
#nasazenazenska
nasazenazenska