zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen po domače: Jacqueline Kale pred novim izzivom

30. 10. 2021; 12.00
Avtor: Revija Lady
Jacqueline Kale

Jacqueline Kale foto: Ana Gregorič

Jacqueline Kale je našla srečo v ljubezni, zdaj pa si ji obeta še nova služba.

Jacqueline Kale, ki jo poznamo iz šova Ljubezen po domače, je zdaj srečna gospa Radanović, saj je  skočila v zakonski stan. Glede poroke in moža je sicer skrivnostna, ker spoštuje moževo željo,   da se ne želi izpostavljati v medijih, zato pa toliko raje govori o svojih načrtih.

»Ljubezen se mi  je zgodila na prvi pogled, ko se je očarljivi Rečan le dve uri po končani dolgoletni ločitvi z motorjem   pripeljal v Suhor in se ustavil v lokalu, v katerem sem takrat delala kot natakarica,« pravi plavolaska.

Jacqueline Kale foto: RTL

»Takoj sva začutila energijo in rodila se je ljubezen na prvi pogled. To je bilo res tisto  pravo, saj mož prej ni vedel zame, ne spremlja namreč šovov in ni prisoten na družbenih   omrežjih. Lani sem pustila službo natakarice in se vpisala na izobraževanje za zdravstveno negovalko. Mož se vsakodnevno vozi na Hrvaško, kjer ima svoje podjetje. Jaz pa se, če sem iskrena, ne bi preselila na Reko, čeprav me na to mesto vežejo lepi spomini, saj sva se   tam poročila. Poleg tega prav zdaj zaključujem izobraževanje za zdravstveno negovalko   in že komaj čakam, da grem v službo. Sem čustvena in imam rada ljudi, zato menim, da   sem prava za to službo, ki je ob vsesplošnem pomanjkanju zdravstvenega osebja gotovo   ne bo težko najti.«

prejšnji članek
Noč čarovnic: Pokopališče  iz medenjakov
Kulinarika
Noč čarovnic: Pokopališče iz medenjakov
naslednji članek
Franko Bajc bo postal podjetnik, pred vrati velik gradbeni projekt
Svet slavnih
Franko Bajc bo postal podjetnik, pred vrati velik gradbeni projekt