zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Roš spregovorila o ločitvi od moža in poslovnega partnerja

2. 11. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
chefinja leta1 (2)

Chefinja leta, Ana Roš, Hiša Franko foto: Peter Irman

Najboljša ženska kuharica na svetu je v nedeljski oddaji Ena na ena prvič uradno spregovorila o razhodu z Valterjem Kramarjem, očetom njenih otrok in poslovnim partnerjem.

Že pred leti se je govorilo o tem, da so se skupne poti v smislu osebnih odnosov kuharske mojstrice Ane Roš in njenega partnerja Valterja Kramarja razšle. Zdaj je o razhodu spregovorila z Urošem Slakom v njegovi nedeljski pogovorni oddaji Ena na ena.

"Vsa razhajanja so dolgoročni projekti, dolgotrajni procesi. Ker sem zelo srčna in po svoje tudi občutljiva, je ta proces nekoliko daljši kot pri nekom drugem. Želela sem zaščititi par ljudi, ki mi v življenju ogromno pomenijo. Eno sta zagotovo Svit in Eva Klara, torej otroka. Drugo je moje prijateljstvo z Valterjem, ko imaš z nekom otroke, je pomembno, da ti odnosi ostanejo dobri in prijateljski. Na četrtem mestu je bilo reševanje mojega življenjskega dela in to je Hiša Franko. Ko gredo stvari predaleč, lahko vse te stvari zelo hitro zgubiš in tega si nisem nikoli želela," je o procesu ločitve povedala Roševa. 

V hiši, kjer danes deluje Hiša Franko, se je Valter Kramar tudi rodil, ime restavracije pa izhaja iz imena njegovega očeta. Valter in Ana pa še vedno tudi poslovno sodelujeta. 

prejšnji članek
Sin Pike Božič na Finskem uresničuje sanje
Svet slavnih
Sin Pike Božič na Finskem uresničuje sanje
naslednji članek
Sekirca v med: Je igralec zasebno podoben Janku?
Svet slavnih
Sekirca v med: Je igralec zasebno podoben Janku?