nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britney Spears: Tudi mama bi morala biti v zaporu!

17. 11. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
britney-spears

Britney Spears foto: Reuters

Britney Spears pokazala zobe. 'Vajena sem molčati, ampak ne tokrat …' Poudarja pevka, ki bo pri Oprah javno razkrila, kaj so z njo počeli bližnji tekom prisilnega skrbništva.

Britney Spears je oboževalce na družbenem omrežju sprva razveselila z objavo, da razmišlja o tem, da bi imela še enega otroka, ter da se sprašuje, če bi jo tokrat razveselilo rojstvo deklice. Objavi je sledil iskren nagovor o prihajajočem pogovoru z Oprah, tekom katerega namerava javno in brez olepšav razkriti, kaj sve je pretrpela v minulih 13 letih, ki jih je preživela pod okriljem skrbništva.

britney spears 2 foto: Reuters

»Vem, kako neprijetno je govoriti o rečeh, kot je na primer to, da nikoli nisem videla denarja ali da nisem smela voziti avta … Ampak iskreno me še vedno vsako jutro pretrese, ko se spomnim, česa je bila moja družina sposobna narediti. Bilo je ponižujoče! Da sploh ne omenjam vseh slabih stvari, ki so mi jih naredili in zaradi katerih bi vsi morali biti v zaporu … vključno z mojo mamo, ki hodi v cerkev!!! Navajena sem, da za voljo družine ohranjam mir in molčim … ampak ne tokrat … Nisem pozabila, upam, da bodo nocoj gledali in videli, kaj natanko mislim s tem!!!!«

prejšnji članek
Kmetija: Nepričakovani zasebni posnetki tekmovalcev
Resničnostni šovi
Kmetija: Nepričakovani zasebni posnetki tekmovalcev
naslednji članek
Ljubezen po domače: Premagala alkoholizem in na novo zaživela
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Premagala alkoholizem in na novo zaživela