nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Potrebujete pomoč Delovne akcije?

18. 11. 2021; 12.00
Avtor: V.M.
delovna-akcija, ana-praznik

Delovna Akcija, Ana Praznik foto: POP TV

Epidemija je mnogim družinam vzela še zadnje iskrice sreče. Barve. Upanje. Družinam, ki so obupale nad usodo, na POP TV ponujajo možnost za lepši jutri.

Delovna akcija se vrača! Na POP TV sporočajo, da so znova odprte prijave za prenovo domov s pomočjo priljubljene oddaje Delovna akcija. Mojstri že komaj čakajo, da zavihajo rokave in v mrzle domove vnesejo toplino. Nasmehe in objeme.

"Epidemija je mnogim družinam vzela še zadnje iskrice sreče. Barve. Upanje.   Družinam, ki so obupale nad usodo, ponujamo možnost za lepši jutri. Otrokom želimo varen in topel dom, staršem brezskrben spanec. Želimo jim vrniti upanje in ponos. Prenoviti njihova stanovanja, zakrpati prepišne strehe, jim dati trdna tla pod nogami, da bodo lahko pogumno stopili v nov jutri. Ste tudi vi med tistimi, ki imajo dom v obupnem stanju in živite v nevzdržnih razmerah? Je plesen zvesti sostanovalec in prepih edini veter sprememb? Morda poznate koga, ki živi v nevzdržnih razmerah? Ste njihovi prijatelji in vam ni vseeno, v kakšnih razmerah odraščajo njihovi otroci? Morda vaša sorodniki, ki si zaslužijo veliko več."

Oddajte svojo prijavo TUKAJ!

prejšnji članek
Psihološki test: Odkrijte svojo pravo naravo
Zdravje
Psihološki test: Odkrijte svojo pravo naravo
naslednji članek
Danes pričetek nove serije Za hribom!
Svet slavnih
Danes pričetek nove serije Za hribom!