Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Ljubezen po domače: Noro zaljubljen Uroš našel sebi enako
| V.M.

Ljubezen po domače: Noro zaljubljen Uroš našel sebi enako

Uroš Bilban, POP TV

Iz šova Ljubezen po domače se je poslovil Uroš Bilban, ki nam je zaupal, da je pred kamero malce tudi igral in da je po oddaji našel pravo ljubezen. Vas zanima, kako je prišel do Šentvida in kaj zanimivega je še doživel?

Uroš Bilban je akter šova Ljubezen po domače, ki je s svojimi peripetijami lepo popestril snemanje na Muti, kamor se je podal, da bi se potegoval za naklonjenost modrolase Mihaele. A žal je napočil čas za slovo, ki ga je razočarano začinil z besedami, da jo bo do Šentvida mahnil kar peš. Je tudi vas zaskrbelo, da ga je čakalo pešačenje?

»Že dolgo je tega, ko sem odhajal s prelepe Koroške. Spomnim se svojih besed: Bom kar peš šel do Ljubljane, ker čas zaceli vse rane!« se spominja Uroš, ki pa se je v resnici domov vrnil z avtomobilom. »S seboj me je vzel gospod, ki je sodeloval na snemanju. Pot ni bila naporna, ko pa sem prišel v Šentvid, kjer stanujem, sem takoj poklical najboljšega prijatelja. Naslednji dan sva šla na izlet v Vipavo in na Zemono,« je prihod v domače okolje povzel Uroš.

Foto: POP TV - Uroš Bilban

Pa ga je doma čakalo celjenje srčnih ran? So bili njegovi komplimenti, s katerimi ni skoparil, pristni in se je v Mihaelo resnično zaljubil? »Ne, s komplimenti res nisem varčeval, kar me je pošteno neslo na napačno stran. Pohvale Mihaeli so bile tako pristne, kot tudi ne. Pristne zato, ker mi je pri dekletih všeč dobesedno vse, tudi slaba volja, opitost in pms. Sploh pa priznam, da sem takšen tip človeka, ki se lahko zaljubi v eni sekundi. Po drugi strani pa sem dobro vedel, da bom izvisel, zato sem moral uporabit igralsko žilico.«

Od snemanja je minilo že kar nekaj časa, Uroš je v tem letu nekoliko spremenil videz, uresničila pa se mu je tudi želja po tem, da bi našel sorodno dušo. »Danes, ko se oddaja predvaja po televiziji, sem vesel, srečen in zadovoljen s seboj. Nisem ravno 007, sem samo Uroš, ki pa je sedaj noro zaljubljen. Jaz in moja boljša polovica vedno praviva takole: 'Naju nihče ne bi razumel. Sva ravno za skupaj, ali gliha skup štriha'. Najlepše je, ko vsak dan zaslišim: 'Urkec moj!' Najina veza bo, upam da, trajala do konca in še naprej. Ja, tako je življenje!« je veselo zaključil klepet Uroš, ki glede svoje boljše polovice ostaja zelo skrivnosten.