Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Življenje sester Williams predstavljeno na velikem platnu
| K.M.

Življenje sester Williams predstavljeno na velikem platnu

Reuters

Sestri Serena in Venus Williams sta dolga leta krojili svet tenisa. Predvsem mlajša Serena ga kroji še danes. Za njima pa je od nekdaj stal Richard Williams, njun oče.

Ravno zgodba očeta sester Williams zdaj prihaja na velika platna. V filmu Kralj Richard, kjer bo osebo, ki je za vedno spremenila zgodovino tenisa, upodobil Will Smith.

Foto: Promocijski material - Film Kralj Richard

»Stvar, ki je bila zame najbolj presenetljiva, preden sem se odločil, da absolutno moram povedati to zgodbo, je bilo to, da je Richard, kot neke vrste prerok, napovedal prav vse. Dve leti, preden sta se Venus in Serena rodili, je zapisal načrte za njuni celotni karieri. Dejansko je odšel do svoje žene Oracene s temi sanjami, s to prerokbo in ji povedal, da morata imeti dva otroka, ki bosta postala najboljša teniška igralca na celem svetu. Rekel sem si: »Počakaj, to ne more biti res.« Vendar, ko sem naredil celotno raziskavo, sem ugotovil, da je bilo točno tako in nemudoma sem vedel, da je to preprosto izjemna in močna zgodba o veri, ljubezni, predanosti in družini,« je o vlogi povedal Smith. 

Scenarij za film je napisal Zach Baylin, producirali pa so Tim White in Trevor White pod njunim Star Thrower Entertainment imenom ter Will Smith pod svojim Westbrook imenom. Isha Price, Serena Williams, Venus Williams, James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Adam Merims, Lynn Harris, Allan Mandelbaum, Jon Mone in Peter Dodd pa so izvrši producenti. Film bo v Sloveniji predvajan od 2. decembra dalje.