profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igor Mikič še tretjič slavil v izločitvenem dvoboju

25. 11. 2021; 04.56
Avtor: K.M.
igor mikic (23)

Igor mikić, mikić, mikič, tina, tina mikić foto: Goran Antley

Za obstanek v tekmovanju Exatlon Slovenija sta se na poligonu pomerila Igor Mikič Mišica in Jan Čampa. Čampa je sicer dobil uvodno točko, a nato je svojo premoč z rezultatom 4:1 pokazal Mišica, pa čeprav si je med prvim dvobojem poškodoval gleženj.

Marjanca Polutnik, ki je kot statistično najboljša tekmovalka rdeče ekipe dobila nalogo izbrati nasprotnika Igorju Mikiču - Mišici, je pred tekmo za medalje voditelju Miranu Ališiču razkrila svojo odločitev. Povedala je, da je svojo odločitev sprejela na podlagi osebne statistike tekmovalcev in ker je imel Jan Čampa le en odstotek boljši rezultat kot Igor Mikič, je postal drugi dvobojevalec.

Mikič je bil sicer kot prvi dvobojevalec zelo razočaran nad moškimi v svoji ekipi, ki so se po njegovem mnenju raje zatekli k diplomatskim odgovorom kot da bi jasno povedali svoje mnenje. Skrbelo ga je tudi, koga bo za drugega dvobojevalca določila Marjanca, ki je v preteklosti že presenetila s samosvojo odločitvijo, ko je za njegovega nasprotnika določila Denisa Porčiča – Chorchypa.

Zmaga kljub zvinu gležnja

Mišica je še pred izločitvenim dvobojem spet pravilno napovedal končni rezultat, vseeno pa se tekma na poligonu Mesto Exatlon zanj ni začela najbolj obetavno. Med prvim dvobojem si je namreč pri doskoku z avtomobila zvil gleženj in nato še izgubil točko.

Že v naslednjem dvoboju je rezultat izenačil, zatem pa nanizal še tri zmage in si še tretjič zagotovil obstanek v igri za 50 tisoč evrov. Slovo Jana Čampe je bilo izjemno čustveno, saj so mu njegovi sotekmovalci pred odhodom namenili nekaj lepih besed. Kako se je sam poslovil od sotekmovalcev, si lahko pogledate v videu.

prejšnji članek
Lea Sirk po porodu uživa v razgledu
Svet slavnih
Lea Sirk po porodu uživa v razgledu
naslednji članek
Stroka odgovarja: Kako to, da lahko kljub cepljenju zbolimo?
Zdravje
Stroka odgovarja: Kako to, da lahko kljub cepljenju zbolimo?