Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Igor Mikič še tretjič slavil v izločitvenem dvoboju
| K.M.

Igor Mikič še tretjič slavil v izločitvenem dvoboju

Igor mikić, mikić, mikič, tina, tina mikić, Goran Antley

Za obstanek v tekmovanju Exatlon Slovenija sta se na poligonu pomerila Igor Mikič Mišica in Jan Čampa. Čampa je sicer dobil uvodno točko, a nato je svojo premoč z rezultatom 4:1 pokazal Mišica, pa čeprav si je med prvim dvobojem poškodoval gleženj.

Marjanca Polutnik, ki je kot statistično najboljša tekmovalka rdeče ekipe dobila nalogo izbrati nasprotnika Igorju Mikiču - Mišici, je pred tekmo za medalje voditelju Miranu Ališiču razkrila svojo odločitev. Povedala je, da je svojo odločitev sprejela na podlagi osebne statistike tekmovalcev in ker je imel Jan Čampa le en odstotek boljši rezultat kot Igor Mikič, je postal drugi dvobojevalec.

Mikič je bil sicer kot prvi dvobojevalec zelo razočaran nad moškimi v svoji ekipi, ki so se po njegovem mnenju raje zatekli k diplomatskim odgovorom kot da bi jasno povedali svoje mnenje. Skrbelo ga je tudi, koga bo za drugega dvobojevalca določila Marjanca, ki je v preteklosti že presenetila s samosvojo odločitvijo, ko je za njegovega nasprotnika določila Denisa Porčiča – Chorchypa.


Zmaga kljub zvinu gležnja

Mišica je še pred izločitvenim dvobojem spet pravilno napovedal končni rezultat, vseeno pa se tekma na poligonu Mesto Exatlon zanj ni začela najbolj obetavno. Med prvim dvobojem si je namreč pri doskoku z avtomobila zvil gleženj in nato še izgubil točko.

Že v naslednjem dvoboju je rezultat izenačil, zatem pa nanizal še tri zmage in si še tretjič zagotovil obstanek v igri za 50 tisoč evrov. Slovo Jana Čampe je bilo izjemno čustveno, saj so mu njegovi sotekmovalci pred odhodom namenili nekaj lepih besed. Kako se je sam poslovil od sotekmovalcev, si lahko pogledate v videu.