Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jana Morelj poslušalki uresničila veliko skrito željo

24. 11. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Jana Morelj

Jana Morelj foto: Radio 1

Jana Morelj, sovoditeljica najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je pomagala uresničiti veliko skrito željo poslušalke Urške.

Radio 1 in Gorenjka, prava tovarne čokolade v Sloveniji, ki prihodnje leto praznuje že 100 let, v čarobnem koncu leta izpolnjujeta najbolj skrite želje. Prva je bila na vrsti Urška. Njena sestra je pisala na radio in dejala, da si Urška zelo želi spoznati osebno trenerko Patricio Pangeršič, ki ji je spremenila življenje.

Urško je s prevezo na radio pripeljal njen fant in jo odpeljal direkt v studio. Ko je zagledala voditelje Denisa Avdića, Jano Morelj in Miho Deželaka je ostala brez besed. Povsem šokirana pa je bila, ko je izpod mize vstala Patricia! »Njo sem želela spozat, ker mi je spremenila življenje, vrnila mi je samozavest, ker si nisem bila všeč. Rekla mi je, naj se prepustim in dobila bom rezultate, ki si jih želim. Presrečna sem, da mi je uspelo,« je navdušeno dejala Urška.

Izpolnjena želja foto: Radio 1

»To mi največ pomeni, bravo Jana in Gorenjka, da izpolnjujete želje, ki se jih ne da kupit,« pa je dodala Patricia. Dekleti sta se nato skupaj odpravili še na kavo in presenečenje je bilo popolno.

prejšnji članek
Horoskop: Vas jezijo sodelavci?
Horoskop
Horoskop: Vas jezijo sodelavci?
naslednji članek
Pred polfinalnim nastopom presenetil z novo pesmijo
Svet slavnih
Pred polfinalnim nastopom presenetil z novo pesmijo