ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Par_1 Njena.si

Kmetija: Aljažev odziv na Linine razgaljene ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Jana Morelj poslušalki uresničila veliko skrito željo
| K.M.

Jana Morelj poslušalki uresničila veliko skrito željo

Jana Morelj, Radio 1

Jana Morelj, sovoditeljica najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je pomagala uresničiti veliko skrito željo poslušalke Urške.

Radio 1 in Gorenjka, prava tovarne čokolade v Sloveniji, ki prihodnje leto praznuje že 100 let, v čarobnem koncu leta izpolnjujeta najbolj skrite želje. Prva je bila na vrsti Urška. Njena sestra je pisala na radio in dejala, da si Urška zelo želi spoznati osebno trenerko Patricio Pangeršič, ki ji je spremenila življenje.

Urško je s prevezo na radio pripeljal njen fant in jo odpeljal direkt v studio. Ko je zagledala voditelje Denisa Avdića, Jano Morelj in Miho Deželaka je ostala brez besed. Povsem šokirana pa je bila, ko je izpod mize vstala Patricia! »Njo sem želela spozat, ker mi je spremenila življenje, vrnila mi je samozavest, ker si nisem bila všeč. Rekla mi je, naj se prepustim in dobila bom rezultate, ki si jih želim. Presrečna sem, da mi je uspelo,« je navdušeno dejala Urška.

Foto: Radio 1 - Izpolnjena želja

»To mi največ pomeni, bravo Jana in Gorenjka, da izpolnjujete želje, ki se jih ne da kupit,« pa je dodala Patricia. Dekleti sta se nato skupaj odpravili še na kavo in presenečenje je bilo popolno.