Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pred polfinalnim nastopom presenetil z novo pesmijo

24. 11. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
Dino Petrić 1

Dino Petrić foto: POP TV

Dino Petrić se bo to nedeljo predstavil na polfinalnem odru šova Slovenija ima talent. Tik pred tem pa je presenetil s pesmijo, ki jo je posnel skupaj z legendarno klapo Šufit.

Dino Petrić je danes skupaj s klapo Šufit izdal pesem Još me lipo gledaš ti. Pesem vas bo zagotovo navdušila z vokalom, čustvi in videospotom, klapa in Dino pa predstavljajo nepričakovano glasbeno kombinacijo. Pesem, za katero je besedilo napisal Nenad Ninčević, pod glasbo pa se podpisuje Raay, je takoj navdušila fante iz klape, saj so vedeli, da bo to močna pesem, ki bo prebudila številna čustva. Ekipa Neovisuals je videospot posnela v bližini Zadra.

Dino Petrić foto: Neo Visuals

Dino Petrić in klapa Šufit foto: Neo Visuals

"To je zame mejnik in potrditev, saj jih poslušam že od otroštva. Od njih sem se naučil večglasnega petja. Z bratom sva pogosto prepevala njihove pesmi. To, da lahko zdaj z njimi zapojem v duetu, so enostavno sanje. Pred desetimi leti na to nisem niti pomislil, zdaj pa smo posneli videospot in pesem. Že pred izidom so bili nori odzivi, takoj po njem pa sem dobil nešteto čestitk in sporočil. Pesem se je očitno dotaknila ljudi," nam je ob tem zaupal Dino. 

prejšnji članek
Jana Morelj poslušalki uresničila veliko skrito željo
Svet slavnih
Jana Morelj poslušalki uresničila veliko skrito željo
naslednji članek
Nika Zorjan: Všeč si mi
Svet slavnih
Nika Zorjan: Všeč si mi