stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Metka po šovu nasmejana v Petrovi družbi

7. 12. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
Metka Krajncin Peter Novak

Metka in Peter foto: Osebni arhiv, edit: njena.si

Metka že nekaj časa uživa v svojem novem domu, kjer je v soboto dobila še posebej prijeten obisk. Po šovu je namreč ohranila stike s Petrom Novakom, ki je na skupno druženje prišel s svojimi otroki.

Metko Krajnc so v soboto v njenem novem domu obiskali Peter Novak in njegovi trije najstniški otroci, ki jih jima iz preteklega zakona. Hčerka ter sinova pravzaprav junakinjo šova Ljubezen po domače že dobro poznajo, saj sta Peter in Metka ohranila prijateljski odnos, ki ga vzdržujeta z občasnimi srečanji, na katere radi pridejo kar vsi skupaj.

Kako pa se ima Peter, odkar je postal obraz letošnje sezone priljubljenega šova? Kot pravi, se mu življenje ni preveč spremenilo, le zaradi prepoznavnosti je deležen nekoliko več pozornosti v javnosti.

»Nekateri me gledajo, če sem ta pravi ali nisem, ker takrat sem se za snemanje malo za šalo pobarval. Tisti bolj zgovorni so me spraševali o poteku oddaje, o čemer pa seveda ne smem govoriti. Drugače pa mi je sodelovanje v oddaji predvsem dalo možnost, da se preizkusim še v drugih televizijskih formatih. V tem letu sem denimo sodeloval kot statist v serijah Ja šef, Sekirca v med in Za hribom, priložnost pa sem dobil tudi v različnih televizijskih reklamah. To mi je všeč, tako da upam, da tudi v prihodnje dobim še kakšno priložnost,« je v klepetu za njena.si pojasnil Peter, ki smo ga seveda pobarali, če je morda našel ljubezen po kateri hrepeni. Kot nam je zaupal, ta sreča še ni potrkala na njegova vrata, a glede na njegovo prijetno naravo, ne dvomimo, da vprihodnosti ne bi prišel čas tudi za te srčne trenutke

prejšnji članek
Boste lahko še naprej spremljali Jurija Zrneca?
Svet slavnih
Boste lahko še naprej spremljali Jurija Zrneca?
naslednji članek
Kmetija: Tjašino bolečino rodila grenka preteklost
Resničnostni šovi
Kmetija: Tjašino bolečino rodila grenka preteklost
#obraziavenija
obraziavenija