stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tari Zupančič se je izpolnila dolgoletna želja

6. 12. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Tara Zupančič

Tara Zupančič foto: Miro Majcen/Pop TV

Slovenska voditeljica je bila pred leti močno prizadeta, ko je v razmaku treh tednov izgubila dva pasja prijatelja. Zdaj se ji je po dobrih štirih letih izpolnila velika želja.

Tara Zupančič je na družbenem omrežju objavila veselo novico, saj se ji je dan pred miklavžem pridružil nov družinski član, pes pasme šetlandski ovčar, ki si ga je voditeljica dolgo želela. Da si želi ravno te pasme, je razkrila že lanskega decembra, ko je gostovala v podcastu UF, kjer je takrat povedala: "Najprej pripravljam druge člane svojega gospodinjstva. Imela bi šetlandskega ovčarja, to je tako kot škotski, samo da je manjši. Škotski je bil od nekdaj moja želja, ampak je kar velik pes. Šetlandski je videti enako, samo je manjši."

Zdaj je novico, da se ji je nov pasji prijatelj končno tudi pridružil, potrdila na družbenem omrežju. "Vse svoje otroštvo sem verjela v čudeže. V male, drobne trenutke, ki se v začetku decembra pojavijo v obliki sladkih dobrot, izpod Miklavževe dobrosrčnosti, skozi lučke in snežinke, v prazničnem duhu, skozi ljudi in utrinke. Pravijo, da se srčne želje uresničijo takrat, ko v njih zares verjameš. Pa naj so to želje, ki gorijo tri dni ali tiste, za katere veš od trenutka zavedanja svojega sveta. Včeraj se mi je uresničila prav ta in od danes naprej čudežu in ljubezni rečem … Indi. Dobrodošel doma."

prejšnji članek
Slovenski plesalec ob boku Mariah Carey v najbolj pričakovani oddaji
Svet slavnih
Slovenski plesalec ob boku Mariah Carey v najbolj pričakovani oddaji
naslednji članek
Je talent Marko našel ljubezen?
Resničnostni šovi
Je talent Marko našel ljubezen?
#obraziavenija
obraziavenija