robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Izbrancu SDS bi dali v roke največjo bazo ...

Teja Jugovic Odkrito.si

Teja Jugovic - To si je dolgo želela

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Mateju šov prinesel srečo
| K.M./V.M.

Mateju šov prinesel srečo

matej rokavec, Revija Zvezde

Matej Rokavec iz Izlak, ki se v tekoči sezoni šova Ljubezen po domače mudi na posestvu Mihaele Krajnc, je po koncu šova srečen. Preverite, zakaj!

Matej Rokavec je v šovu Ljubezen po domače požel kar nekaj pozornosti, zato ni presenetljivo, da je pozornost nanj usmerjena tudi v resničnem življenju. Predvsem na tržnici v Domžalah, kjer prodaja ročno narejene družinske lesene izdelke, kjer pozornost predstavlja velik plus za posel. zaradi tega pa je Matej seveda srečen in zadovoljen.

Preteklo soboto pa je veliko pozornosti pritegnila tudi Sonja Plešnar, tekmovalka šova Ljubezen po domače, ki je Mateja obiskala na stojnici. 

Foto: Osebni arhiv - Matej Rokavec med delom

Foto: Osebni arhiv - Matej Rokavec

"Odziv na tržnici je zelo dober. Veliko ljudi se je ustavilo pred vsem ker so me prepoznali iz oddaje. Nekaj pa tudi taksnih ki iščejo kakšen unikaten lesen izdelek za darilo," nam je zaupal Matej. Kaj pa ponuja? "Ponujam lesene deske za narezke, lesene gajbice za kruh, sadje ali katero koli stvar ki se jih poklanja med prazničnem obdarovanjem. Potem pa so se lesene "cajg" kište v katere paše ravno 6 piv. Ponujam se lesene hlevčke za jaslice in lesene nabiralnike. Nabiralniki se izdelujejo po naročilu. Seveda pa, ker zastopam nase podjetje ljudem pokažem tudi album z izdelki ki gredo iz nase delavnice - okna, vrata, mize ter gostinska oprema, obloge sanka, stropovi, ladijski podi in celo brunarice. Ni da ni vse kar je možno narediti iz lesa."

Foto: Osebni arhiv - Mateja je na tržnici obiskala tudi Sonja

Foto: Osebni arhiv - Matej Rokavec

Mateja lahko na tržnici v Domžalah spet ujamete ta petek med 8. in 13. uro. Nato pa od torka, 14. decembra, do sobote 18. decembra vsak dan.