požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gino ujet v objemu te svetlolase tekmovalke resničnostnega šova

8. 12. 2021; 09.55
Avtor: K.M.
Gino Tadej Podgornik, Carmen Osovnikar

Gino Tadej Podgornik in Carmen Osovnikar foto: Sašo Radej/M24

Pretekli teden smo simpatičnega tekmovalca Kmetije, Gina Tadeja Podgornika, ujeli na zabavi na Bledu, kjer se je družil s številnimi tekmovalci različnih resničnostnih šovov. Ta svetlolasa dama pa ga ni izpustila iz rok. Padel je celo poljub ...

V četrtek je v hotelu Bled Rose na Bledu potekal dobrodelni dogodek. Slavni gostje so prejeli posebno promo kodo #BLEDROSECHARITY, ki bo motivirala potencialne bodoče goste da jih obiščejo in omogoča kar 30% popusta na nočitev do konca marca 2022. Od vsake prodane storitve bodo 5€ darovali zavetišču za zapuščene živali Ljubljana. Z zbranimi sredstvi bi zavetišču radi omogočili podporo pri nakupu oglaševalskega prostora, ki bi pospešil posvojitev živali, ki od lanskega leta še vedno niso našle toplega doma.

Kdaj sesanje postane užitek?
Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Gino Tadej Podgornik, Romana Lavrič, Lina Majcen foto: Sašo Radej/M24

Med udeleženci zabave so bili tudi številni znani obrazi ter tekmovalci aktualnih in preteklih resničnostnih šovov. Med njimi tudi tekmovalec Kmetije Gino Tadej Podgornik, ki se je družil tako s svojimi sotekmovalkami (Lino, Romano in Nino) kot tudi drugimi udeleženci zabave. Iz rok pa ga nikakor ni izpustila Carmen Osovnikar, vražja dama in nekdanja tekmovalka šova Sanjski moški. Gino in Carmen sta namreč na številnih fotografijah ujeta skupaj, ne nekaterih pa Carmen na lice poljublja postavnega 'kmeta'. Po pojasnilo smo se obrnili na Gina, ki nam je zaupal: 

Carmen Osovnikar, Gino Tadej Podgornik, Damjan Murko foto: Sašo Radej/M24

"Še enkrat bi se rad zahvalil Bled Rose hotelu za res enkraten in profesionalen dobrodelni dogodek #bledrosecharity! Spoznal sem veliko novih ljudi iz sveta Instagrama, glasbene scene ... Med njimi sem končno spoznal tudi našo Vražjo damo Carmen Osovnikar, ki je prijetna in lepa ženska ter prava oseba za dober žur. Je pa vse ostalo le pri razigrani in pozitivni zabavi."

prejšnji članek
Janja Garnbret in Primož Roglič najbolj priljubljena med Slovenci
Svet slavnih
Janja Garnbret in Primož Roglič najbolj priljubljena med Slovenci
naslednji članek
Mateju šov prinesel srečo
Svet slavnih
Mateju šov prinesel srečo