oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se obeta TV norost? Tako kontroverznih Barovcev še niste videli

23. 12. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
Srbski Bar

Trenja takoj ob vselitvi foto: VOYO

Kdor si je ogledal prvo oddajo srbskega šova Bar, je najbrž hitro ugotovil, da so med tekmovalci tudi resnično nenavadne, posebne in divje osebe, med katerimi najbolj izstopa izjemno konfliktna temnolaska, ki išče spore na vsakem koraku.

V srbskem šovu Bar so naredili več korakov prek meja sprejemljivega. V resničnostno igro za 30. tisoč evrov so namreč poslali zelo kontroverzne like. Lahko verjamete, da sodeluje tudi zasvojenka s kokainom in nekdanje dekle 'kralja kokaina'?

Opisi tekmovalcev, ki jih lahko pregledate v nadaljevanju, so nekoliko milejši od predstavitev v oddaji, kjer so se akterji pred kamero predstavili precej doživeto. Tudi vstop v stanovanje in bar ter prvi odnosi s sotekmovalci dajejo jasen vtis, seveda pa so med njimi tudi povsem prijetne in delavne osebe, ki ji bo sodelovanje v tem formatu šova zagotovo predstavljal velik izziv.

Prva oddaja je že na Voyo.

Spodaj lahko najdete opise letošnjih prvih tekmovalcev, ki so že vstopili v stanovanje in so v boju za bogato denarno nagrado. Opise je pripravil spletni portal 24ur.com. V celoti jih lahko najdete tudi TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Luka Pavlović (27 let, Beograd)

Delal je v priljubljenem kabaret baru v Beogradu, kjer so ga odpustili po tem, ko je se je tam zabaval teniški igralec Novak Đoković. V eni od točk so namreč vsi prisotni moški na odru slekli svojo majico, on je ni (kar je bil del koreografije). Takrat naj bi mu Novak rekel, naj si jo tudi on sleče, kar je naredil in prav zato so ga nadrejeni odpustili. Nekoč se je ukvarjal s košarko, a je kariera zaradi poškodbe padla v vodo. Sam zase pravi, da je najboljši barman v Beogradu. Je srečno zaljubljen.

Maja Kovačević (31 let, Split)

Pri osemnajstih letih je zanosila z nekdanjim fantom. Na dan poroda ga je našla v postelji z drugim dekletom. Pred epidemijo je delala in živela v Dubaju. Je v zvezi s starejšim moškim. Ne skriva, da je odvisna od kokaina in ko je živela v Nici, je bila v zvezi s tamkajšnjim 'kraljem kokaina'. 

Kristina Stanković (30 let, Šabac)

Samozadostna, prihaja iz disfunkcionalne družine. Sama zase pravi, da ni najbolj potrpežljiva in da hitro pove, kar ji leži na duši.

Marko Tošić (33 let)

Zaposlen kot šef kuhinje. Delal je tudi kot menedžer bara, pred tem pa (na črno) tudi v banki v Nemčiji. Sam zase pravi, da je obseden s čistočo. Po horoskopu je dvojček in pravi, da ima v sebi dva različna karakterja. 'Zlobnega' dvojčka v sebi pokaže, če se do njega ne obnašate korektno, pravi sam.

Sanja Jakšić (32 let, Valjevo)

Izkušnje z resničnostnimi šovi že ima. Ne skriva, da so ji všeč dekleta. Ima svoj gostinski lokal , ima veliko izkušenj tudi v kuhinji, na nekem kuharskem tekmovanju je osvojila zlato medaljo. Pred časom je trenirala borilne veščine.

Ivan Nešković (25 let, Valjevo)

Ivan nima nikakršnih izkušenj iz gostinstva. Je ločen, ker je varal ženo. Ima posebne tetovaže, med drugim ima na vratu vtetoviran meč, kar mu predstavlja moč in pogum. Sam zase trdi, da je ženskar, rad ima starejše ženske. Bar ga je pritegnil, ker si je želel nove izkušnje, želel se je naučiti nečesa novega. Če bo osvojil glavno nagrado (30 tisoč evrov), bi rad posnel svojo pesem. Je najboljši prijatelj Sanje Jakšić.

Davor Drmanović (33 let)

Davor je s svojimi starši prekinil vse stike, oba sta alkoholika. Je sin edinec in že kot osnovnošolec je šel živet k babici. Dekle je želel zapustiti, a mu je v tem istem trenutku pokazala test, da je noseča. Rad bi, da otroci živijo z njim (z dekletom sta se kasneje ločila), a trenutno nima pogojev, da bi jih lahko vzel k sebi. Rad bi se vrnil v domači Veternik, kjer bi dokončal svojo hišo in v kleti naredil igralnico. Je nogometaš 5. srbske nogometne lige.

Sofija Una Manić (31 let, Beograd)

Nekdanja misica, ki je ločena. Prizna, da jo je zavedel napačen moški, zato se je ločila. Z modelingom se ne ukvarja več, kot pravi sama, ker se 'noče ukvarjati s prostitucijo, lahko pa z lepo erotično fotografijo'. Pravi, da je razbijalka tabujev o misicah in manekenkah.

Dejana Deletić (24 let, Kragujevac)

Dvakratna srbska prvakinja v boksu. Je tudi nekdanja balerina. Vedno nasmejana. Pred epidemijo covida-19 je živela v Nemčiji. Želi si imeti svoj bar, rada bi bila sama svoj šef.

Sven Vadlja (18 let, Zagreb)

Pri 15. letih se je zaposlil kot pomočnik kuharja in dal odpoved, ko se je skregal s kuharjem. Od takrat dela kot natakar. Pravi, da je bolj zrel od svojih vrstnikov, saj ga je v to prisililo življenje. Ukvarja se z boksom, nekoč si želi odpreti lasten nočni klub.

Damir Tepavac (41 let)

Ima 20 let izkušenj z delom v gostinstvu. Zadnja tri leta ne dela, ker je potreboval odmor, raje hodi na sprehode s svojim psom. Ne samo, da ima izkušnje z delom v šanku, bil je tudi lastnik kavarne v Subotici. Trenutno je samski, pravi, da ima sorodno dušo, a mu ne pada na pamet, da bi z njo imel otroka, ker je svet preveč črn. Želi uživati v življenju.

Ivana Vranić Rudić (36 let, Subotica)

Rada ima motorje in MMA športe. Je ločena in ima otroka, a o nekdanjem možu ne želi govoriti. Poročila se je s prijateljem, da bi mu skrajšala zaporno kazen. Na svojem Instagramu objavlja vse, tudi spore s prijateljicami, žalostne osebne zgodbe. Želi postati pevka.

Milica Radanović (31 let, Niš)

V Nišu jo kličejo 'očkova ljubica', ker ji oče, poslovnež, ki živi v Rusiji, plačuje vse. Ne mara, da jo tako kličejo. Prodaja pse pasme pitbul. Pravi, da o njej po Nišu krožijo različne zgodbe, tudi eksplicitni videoposnetki.

Slobodan Romić (51 let)

Po vojni v nekdanji skupni državi se odpravil v Prago, kjer se je začela njegova kariera v gostinstvu. Po 13 letih v Pragi se je odločil, da odide v Vietnam, kjer je živel vse do začetka leta 2020, ko se je začela epidemija covida-19. Pravi, da je na Češkem našel samega sebe in spoznal, da je gej. Je sveže zaljubljen v fanta, ki prihaja iz Hrvaške, z njim se namerava tudi poročiti. 

Zorana Stanković (27 let, Beograd)

Zase pravi, da je črna ovca v svoji družini. V življenju je zamenjala tri osnovne šole in tri srednje šole. Obožuje dobro zabavo, zase pravi, da je prava rejverka. Ima izkušnje z delom za šankom. Ima kar nekaj tetovaž, če bi zmagala in osvojila glavno nagrado, pa bi si z njo privoščila plastične operacije. 

prejšnji članek
Dekleti De Liri že presenetili
Svet slavnih
Dekleti De Liri že presenetili
naslednji članek
Ekipa Denis Avdić Showa zbrala več kot milijon
Svet slavnih
Ekipa Denis Avdić Showa zbrala več kot milijon