nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jerca Zajc po ločitvi spet našla srečo v ljubezni

25. 12. 2021; 11.00
Avtor: Lady
jerca zajc sustersic

Jerca Zajc foto: Mediaspeed

Jerca Zajc se je okrogle štiridesetice razveselila v družbi srčnega prijatelja Jake Lopatiča, s katerim je letošnje poletje osvojila kar nekaj slovenskih vršacev.

Le kaj bi si ženska lahko želela še več kot to, da ima srečne, zdrave otroke, uspešno kariero in z ljubeznijo napolnjeno srce. Vse tri kategorije so v življenju Jerce Zajc odkljukane, zato ne preseneča, da ob praznovanju štiridesetega rojstnega dne žari od zadovoljstva. Že poleti smo jo lahko videvali, kako osvaja slovenske vrhove, saj ni minil teden, da se ne bi povzpela na kakšnega od naših mogočnih očakov. To pa ni počela sama, temveč v dvoje. Ob njej je bil vselej njen fant in podpornik, športni novinar Jaka Lopatič. Z njim je našla novo srečo in poleg ljubezni do narave, kolesarjenja ter planin ju povezuje še ljubezen do otrok. Oba sta namreč izpolnjena v starševski vlogi, kar je še dodaten razlog, da sta tako dobro povezana.

Med drugim smo izvedeli, da so Jerčini hčerki in sin zelo toplo sprejeli njenega novega partnerja, kar niti ni takšno presenečenje, če upoštevamo, da je Jaka med prijatelji in sodelavci precej priljubljen. Opisujejo ga kot zabavnega, lojalnega in profesionalnega. In če k temu dodamo še, da je privlačen in v odlični kondiciji, potem naša slavljenka res ni imela težkega dela, da se zaljubi vanj. Ni lepšega kakor začeti četrto življenjsko poglavje z moškim, ki te osrečuje, s čimer se lahko pohvali priljubljena voditeljica.

prejšnji članek
Marjanca Polutnik in Franko Bajc: Presenetila tudi sama sebe
Resničnostni šovi
Marjanca Polutnik in Franko Bajc: Presenetila tudi sama sebe
naslednji članek
Nina (Sanjski moški) o moškemu svojega srca
Resničnostni šovi
Nina (Sanjski moški) o moškemu svojega srca