Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po Janovem prihodu mrk v Baru – kaj se dogaja?

29. 12. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
jan bar

Bar foto: edit: njena.si

Produkcija šova Bar je prikazala zgolj prihod dveh slovenskih tekmovalcev, dan kasneje pa o novincih ni sledi. Zakaj se ni odvila večerna oddaja, ki jo pripravljajo kot dnevni pregled dogajanja?

Gledalci srbskega resničnostnega šova Bar so včeraj zaman čakali na novo, torej 6. oddajo. A slednje ni bilo le na Voyo, tudi TV program Kurir namreč ni predvajal nove epizode, ki zajema dnevni pregled dogajanja v lokalu in stanovanju.

Ob torkih je na sporedu Kontrashow. foto: Kurir TV

Če ste tudi vi zaman čakali, da bi preverili, kaj se v resničnostnem šovu dogaja s slovenskima tekmovalcema, naj vam zaupamo, da boste to lahko storili nocoj. Ob torkih je namreč namesto pregleda dogajanja na sporedu pogovorna oddaja Kontrashow, v kateri voditeljica Jelena Nikolić skupaj s komentatorji in izpadlim barovcem/barovko klepeta o tekmovalcih in pestrem dogajanju v šovu.

Oddaje, ki zajemajo dnevni pregled dogajanja, bodo sicer za ogled na voljo petkrat na teden, izjema sta torej le dva dneva v tednu in sicer torek, ko je na sporedu Kontrashow in ponedeljek, ko se odvija izločanje v živo.

prejšnji članek
Mihaela po tragediji postala bratova skrbnica
Svet slavnih
Mihaela po tragediji postala bratova skrbnica
naslednji članek
Kmetija: Karin zaradi Slovencev klesti kilograme
Resničnostni šovi
Kmetija: Karin zaradi Slovencev klesti kilograme
#nasazenazenska
nasazenazenska