nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Karin zaradi Slovencev klesti kilograme

29. 12. 2021; 08.00
Avtor: Vesna Meško
11karin

Karin foto: edit: njena.si

Kritike gledalcev na račun telesne teže Karin niso izbrisale nasmeha z lic, jo je pa vse skupaj prizemljilo do te mere, da je zakorakala na pot, na kateri s pomočjo strokovnjakinje marljivo topi odvečne kilograme.

Karin Lipovnik je vedra in zabavna superfinalistka šova Kmetija, ki nas je v dobro voljo spravljala zlasti s svojim simpatičnim smehom in sproščenim vedenjem. A če se zdi, da je večina v njej videla predvsem sončno naravo, njena izkušnja s soočenjem z realnostjo žal ni takšna. Karin je namreč na svoji koži občutila, kako telesna teža vpliva na mnenje ljudi, ki znajo biti, kot veste tudi sami, zelo kruti.

Tilen in Karin foto: Sašo Radej / M24

»Mislim, da so Slovenci dokazali, da gledajo zelooo, zeloo na zunanjost, torej kakšen je človek po videzu in ne na to, kakšen je njegov karakter. Vse to me je malo prizemljilo, zato sem se odločila, da bom začela delati na sebi. Ne bom rekla, da sem si zelo všeč takšna, kot sem, je pa res, da sem sprejela dejstvo, da obožujem hrano. Ampak ker se želim počutiti dobro v svoji koži in hkrati tudi biti zdrava, sem se odločila, da si poiščem osebno trenerko in začnem spreminjati svoj življenjski slog,« nam je zaupala Karin in dodala, da zadani cilji niso preprosti, da je pot pred njo dolga, na njej pa veliko ovir, zlasti sedaj v prazničnih dneh, ko je na mizah toliko dobrot. Ne glede na vse, Karin poudarja, da se bo trudila po najboljših močeh.

Karin Lipovnik

Karin Lipovnik foto: VOYO

prejšnji članek
Po Janovem prihodu mrk v Baru – kaj se dogaja?
Svet slavnih
Po Janovem prihodu mrk v Baru – kaj se dogaja?
naslednji članek
Sentya in Matej: Naša porodna zgodba je zelo pestra …
Resničnostni šovi
Sentya in Matej: Naša porodna zgodba je zelo pestra …
#nasazenazenska
nasazenazenska