nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mihaela po tragediji postala bratova skrbnica

29. 12. 2021; 10.00
Avtor: Vesna Meško
mihaela-krajnc

Mihaela Krajnc foto: Osebni arhiv

Življenje Mihaele Krajnc, kakršnega ste spoznali v šovu Ljubezen po domače, je le še oddaljen spomin. V minulem letu se je spremenilo popolnoma vse, tudi Mihaela, ki je postala resna in odgovorna skrbnica mlajšega brata.

Letošnje leto življenje Mihaelini družini ni prizaneslo, pred dvema mesecema se je zgodila tragedija, mnogo prerano se je namreč poslovila mama Lidija. Medtem ko smo na malih ekranih spremljali nasmejano Korošico, se je tako doma odvijala povsem druga zgodba. Mihaela, kako bi povzela to leto?

»Ja doma je bilo kar drugače. Vesela pa sem, da je mama uspela videti vsaj del oddaje. To leto je bilo polno vzponov in padcev, ampak še vedno verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Življenje nam ne naloži nalog, ki jim nismo kos. Ja včasih je težko, ampak na koncu vedno posije sonce,« pojasnjuje Mihaela, ki je vsak dan znova dokazuje, da je kos vlogi bratove skrbnice, ki jo je sprejela po mamini smrti. 24-letnica ob tem ostaja skromna, poudarja namreč, da ji slednje ne predstavlja obremenitve.

Mihaela Krajnc foto: VOYO

»Edina sprememba v življenju, ki mi jo je ta situacija prinesla, je to, da malo več presedim za zvezki. Kuhala, prala in čistila sem že prej. Res pa je, da imam večjo odgovornost. K sreči sva se z bratom razumela že prej in tudi sedaj s tem nimava težav. Seveda pridejo tudi trenutki, ko moram biti malo stroga, drugače pa gre. Priznam, da je včasih težko, a vem, da mi bo enkrat hvaležen. Kot sem že rekla, življenje ti daje naloge, ki jih zmoreš,« je delila z nami svojo zasebnost Mihaela, je svoj videz v celoti spremenila tudi zaradi tega, da predstavlja zgled svojemu 15-letnemu bratu.

Morda vas zanima še, kako je Mihaela videti danes in kdo ji lepša življenje:

Za spremembo Mihaelinega videza se skriva žalostna zgodba

Ljubezen po domače: Mihaela srečno zaljubljena in zaročena

Ljubezen po domače: Mihaela prvič javno predstavlja zaročenca

prejšnji članek
Sta Ambrož in Nina končala razmerje?
Resničnostni šovi
Sta Ambrož in Nina končala razmerje?
naslednji članek
Po Janovem prihodu mrk v Baru – kaj se dogaja?
Svet slavnih
Po Janovem prihodu mrk v Baru – kaj se dogaja?