Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Od skrivne poroke Anike Horvat do javne zaroke Saše Lendero

31. 12. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
Anika Horvat

Anika Horvat foto: Marko Vavpotič / M24.si

Številni znani Slovenci so v preteklem letu dahnili usodni "da". Se še spomnite vseh zvezdniških porok?

S skrivno poroko, o kateri ni želela javno govoriti, je presenetila Anika Horvat. Obred je bil sredi septembra, vsi, ki so videli prekrasno oblečeno in naličeno pevko, ožarjeno od sreče, pa so povedali, da je bila dih jemajoča nevesta.

Komentatorja šova Sanjski moški Luka in Maruša Bračun sta avgusta po petnajstih letih razmerja zakorakala v zakonski jarem. Luki se je uresničila želja po pravem žuru, ki sta ga z Marušo otvorila z zelo zabavnim poročnim plesom.

Junija sta si večno zvestobo obljubila tudi Saša Lendero in Miha Hercog. Saša in Miha, ki sta skupaj že več kot 20 let in imata 12-letno hči Ario, sta se pred meseci zaročila kar v oddaji Zvezde pod masko. 

Priljubljeni slovenski pevec Anej Piletič in njegova srčna izbranka Iza Hrastnik Fink sta si na zadnjo avgustovsko soboto na poročni slovesnosti v Celju izmenjala prstana ter tako zakorakala v zakonski jarem. Dan je bil za oba še posebej čustven, saj se zaradi obveznosti nista videla skoraj ves teden.

Oktobra sta se Primož in njegova dolgoletna srčna izbranka Lora Klinc poročila v prekrasnem ambientu Vile Vipolže. Starša dveletnega Leva življenjskega dogodka najprej nista dokumentirala na družbenih omrežjih, kar seveda ni nič nenavadnega, saj obema zasebnost zelo veliko pomeni. Sta pa nekaj tednov kasneje z javnostjo delila prve utrinke poročnega dne. 

prejšnji članek
Boris Cavazza: Živeli smo v revščini
Svet slavnih
Boris Cavazza: Živeli smo v revščini
naslednji članek
Jan Klobasa iskreno: Prvič na Kmetiji nisem mogel zdržati
Resničnostni šovi
Jan Klobasa iskreno: Prvič na Kmetiji nisem mogel zdržati