nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ameriška zvezdnika navdušila Bosance

3. 1. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
Pete Davidson, Miley Cyrus

Miley Cyrus in Pete Davidson foto: Profimedia

Ameriški komik Pete Davidson in glasbenica Miley Cyrus sta povezovala letošnjo zabavo ob vstopu v novo leto v Miamiju. Z dogajanjem pa sta nase usmerila kar nekaj pozornosti.

Med drugim sta s sovjim programom navdušila tudi Bosance. V videospotu, v katerem Pete Davidson deli svoje novoletne zaobljube, namreč omeni bosanski jezik. 

"Naučil se bom novega jezika, težkega. kot je bosanščina. Kdo za vraga zna bosansko," se v spotu vpraša Pete, Miley pa odgovori: "Znam bosanski" torej "Znam bosansko".

Segment se v spodnjem videospotu začne ob 1:19. Pod njim pa so se oglasili številni Bosanci, ki so nad omembo svoje države oziroma jezika navdušeni. "Kot Bosanec sem dobesedno umrl ob delu o jeziku in si ga ogledal vsaj stokrat", "Kot Bosancu je bil ta del nepričakovan, ampak moja starša sta umirala od smeha", "Kot Bosanec in oseba, ki mu je Pete eden od vzornikov, bi mu z veseljem pomagal pri učenju bosanskega jezika," "Veliko ljubezni iz Bosne za Miley" ... in podobni komentarji so se zvrstili pod objavljenim posnetkom. 

prejšnji članek
Spremenjen program predvajanja oddaje Ena na ena
Svet slavnih
Spremenjen program predvajanja oddaje Ena na ena
naslednji članek
Tomi Meglič delil utrinek poljuba z izbranko
Svet slavnih
Tomi Meglič delil utrinek poljuba z izbranko