nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žena pokojnega Marka Grilca nadaljuje družinsko tradicijo

3. 1. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Marko Grilc in Nina Kay Grilc

Marko Grilc in Nina Kay Grilc foto: Sašo Radej

Deskar je imel s prvorojencem na njegov rojstni dan prav posebno tradicijo, ki je Nina letos kljub težkemu obdobju ni želela izpustiti.

Slovensko in športno javnost je konec novembra pretresla novica o smrti vrhunskega deskarja na snegu Marka Grilca, ki se je smrtno ponesrečil na avstrijskem ledeniku. Tragedija je bila še toliko večja, ker je bila njegova žena Nina takrat v zadnjem mesecu nosečnosti, hči Alaska Olivia pa se jima je rodila ravno na rok, 20. decembra. 

Nina pa danes, štirinajst dni po rojstvu tretjega otroka, nadaljuje družinsko tradicijo. Danes namreč 9. rojstni dan praznuje njun prvorojenec Maxx, ki je v očetu videl svojega idola in najboljšega prijatelja. Po očetu pa je podedoval tudi ljubezen do deskanja na snegu, kar niti ni presenetljivo, saj ga je oče že za prvi rojstni dan peljal na sneg. 

"Ko gledam nazaj na vse rojstne dni, ki si jih praznoval od svojega prvega, sem ugotovila, da je očka pričel tradicijo, ki je tudi sama prej nisem opazila. Peljal te je deskati na čisto vsak rojstni dan zadnjih osem let. Očka ne morem pripeljati nazaj, ampak lahko poskrbim, da tradicija ostane živa. Obljubim ti, da bom to počela do takrat, ko bom stara in siva in me boš moral potiskati naokoli na deski za odrasle ...," je Nina zapisala na družbenem omrežju in objavila nekaj družinskih utrinkov in praznovanj Maxxovih rojstnih dni. 

prejšnji članek
Jan ekskluzivno o izkušnji v Baru: Tam je norišnica
Svet slavnih
Jan ekskluzivno o izkušnji v Baru: Tam je norišnica
naslednji članek
Tako odlično na kožo vpliva maska iz jogurta medu in ovsa
Moda&Lepota
Tako odlično na kožo vpliva maska iz jogurta medu in ovsa