nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani Slovenci, ki bodo zibali v letu 2022

3. 1. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
gasper rifelj bozic

gasper rifelj bozic foto: Osebni arhiv

Tudi leto 2022 bo zelo plodno med znanimi slovenskimi obrazi. Številni so že potrdili, da so v veselem pričakovanju.

Še v zimskih mesecih se bosta rojstva prvega otroka razveselila voditelj Taiji Tokuhisa in njegova žena Ana Zlender Tokuhisa. Anin nosečniški trebušček je namreč že zelo lepo zaobljen, starša pa bosta postala v prvi tretjini novega leta. 

V začetku decembra sta novico o nosečnosti sporočila tudi glasbenik SoulGreg Artist in njegova žena Nina, sicer starša Viljema Julijana, ki mu je srce nehalo biti maja 2019. "Z neskončno radostjo v srcu vam z Nino sporočava, da sva prišla do najinega čudeža!"

Glasbenik Gašper Rifelj in plesalka Maja Geršak, ki sta se zaljubila med sodelovanjem v šovu Zvezde plešejo, sta svojim spletnim prijateljem razkrila veselo novico. Kot sta sporočila na božični večer, bo prihodnje leto sin Brin postal starejši bratec.

Za nekdanjo zmagovalko šova MasterChef Saro Rutar in njenega srčnega izbranca nosečnost ni bila presenečenje, saj ju je že poprej sremljajo hrepenenje po družini. »Želja po otroku je v meni gorela že nekaj časa, sva si pa z Dejanom najprej želela kupiti dom. Po uresničenih sanjah o hiški, sva se pa prepustila toku in usodi,« nam je v klepetu pojasnila Sara in nam z navdušenem pojasnila, da je zanosila dokaj hitro, kar jo je neskončno razveselilo.

prejšnji članek
Tomi Meglič delil utrinek poljuba z izbranko
Svet slavnih
Tomi Meglič delil utrinek poljuba z izbranko
naslednji članek
Jan ekskluzivno o izkušnji v Baru: Tam je norišnica
Svet slavnih
Jan ekskluzivno o izkušnji v Baru: Tam je norišnica