stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alya med obiskom skočila pred kamero, poglejte, kaj je nastalo!

12. 1. 2022; 06.00
Avtor: PR / V.M.
alya

Alya na obisku foto: PR

Zgodilo se je spontano, med obiskom glasbenega studia je zaradi dobrega razpoloženja nastal videospot za pesem Se živi, ki so ga posneli v živo. Pevka Alya je nad rezultatom navdušena. Kaj pa vi?

Konec lanskega leta je Alya izdala pesem Se živi za katero je Raay napisal glasbo, Marjetka Vovk pa besedilo,  pesem pa so oboževalci hitro vzeli za svojo. S 'Se živi' skladbo se praznuje ljubezen – veselje, poljube, poglede in druženje, ki ga v teh časih zelo pogrešamo. Alya si želi, da bi nas pesem vseh 365 dni v letu opominjala na dejstvo, da je življenje lepo, a kratko ter da si ga moramo sami narediti lepega, če ne gre drugače. 

Med prazniki se je Alya z najožjo ekipo sodelavcev odpravila v Art Music Studio v Mursko Soboto, kjer je posnela live session (videospot, posnet v živo) za aktualno pesem Se živi. Za avdio podobo sta poskrbela Goran in Roman Sarjaš, videospot pa ekipa Prizmatory.

»Vse skupaj je nastalo zelo spontano, rezultat pa mi je zelo všeč. Roman in Goran Sarjaš sta mene in mojo najožjo ekipo povabila, da pridemo pokukat v studio. Bili smo dobro razpoloženi, nastal pa je lep posnetek, ki mi je zelo všeč. Jaz že razmišljam o poletju, čeprav vem, da je važno živeti za ta trenutek, ampak to pesem bom z veseljem pela v toplih poletnih dneh.« 

Alya že načrtuje poletje, ko bo spet ustvarjala na relaciji Slovenija – Dalmacija, velika želja priljubljene pevke pa je tudi, da bi v tem letu nastopila na katerem od legendarnih poletnih festivalov v Dalmaciji. Leta 2019 je Alya sicer še pred nastopom epidemije, ki je spremenila svet za večino glasbenikov, nastopila na festivalu CMC v Vodicah na Hrvaškem, avgusta istega leta pa še na prestižnih Večerih dalmatinskih šansonov v Šibeniku.

Alya na obisku

Alya na obisku foto: PR

prejšnji članek
Petar Grašo bo postal očka, se obeta tudi poroka?
Svet slavnih
Petar Grašo bo postal očka, se obeta tudi poroka?
naslednji članek
VIDEO: Gino (Kmetija) razgaljen ujet pod tušem
Svet slavnih
VIDEO: Gino (Kmetija) razgaljen ujet pod tušem